24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
RRS Den Bosch header afbeelding

Riool ontstoppen in Den Bosch

Een verstopt riool komt nooit goed uit. Het geeft nare geurtjes in uw huis, is onhandig en belemmert u in de dagelijkse activiteiten. Als ontstoppingsbedrijf begrijpen wij dat u dit probleem dan ook het liefste zo snel mogelijk opgelost heeft. Bij RRS zorgen wij dat we altijd en overal voor u bereikbaar zijn, ook in Den Bosch en omgeving. Dus is uw afvoer, wc of riool verstopt? Geen stress, ook in Den Bosch belt u voor een verstopt riool naar RRS.

Professioneel ontstoppingsbedrijf in Den Bosch

Op zoek naar een ervaren en professionele ontstoppingsdienst in Den Bosch? Dan bent u bij RRS aan het juiste adres. U kunt ons namelijk altijd en overal bereiken en wij zijn snel ter plaatse. Of u nu in het centrum dichtbij de Sint Jan kerk woont of in de Muntel, wij staan voor u klaar. Wij werken wij met goed opgeleide monteurs die vakkundig te werk gaan en het probleem volledig aanpakken. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u nergens omkijken naar.

Uw riool is verstopt. Hoe gaat RRS te werk?

Heeft u geen idee waar de stank vandaan komt? Dan achterhalen wij het met onze speciale apparaten en -technieken om de verstoppingen op te sporen en op te lossen. Zodra wij het probleem gevonden hebben gaan we aan de slag met het reinigen en ontstoppen zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. Binnen de kortste keren heeft u weer een schone leiding zonder overlast.

Afvoerleidingen mechanisch reinigen

Afvoerleidingen van uw toilet, wastafel, gootsteen of keukenafvoer, reinigen we binnenshuis. Onze monteurs frezen de afvoersystemen schoon tot de leidingen geen vuil meer bevatten.

Grondafvoerleidingen ontstoppen met waterdruk

Heeft u een verstopping in de grondafvoerleidingen rondom het huis? Dan spoelen onze monteurs uw leiding schoon met waterdrukreiniging waardoor de restanten van de verstopping verdwijnen.

Dus is uw riool verstopt? Schakel dan onze ontstoppingsdienst in Den Bosch in en uw afvoer loopt binnen de kortste keren weer door zoals het hoort.

RRS lost het voor u op. Ook in den Bosch

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Waarom kiezen voor RRS den Bosch?

  • We zijn de snelste van Nederland
  • We hebben de beste monteurs
  • 3 maanden garantie
  • We zitten altijd dichtbij
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Gecertificeerd

Neem direct contact op met onze loodgieters

Komt er stank uit de afvoer of heeft u last van een rioolverstopping in Den Bosch? Schakel dan direct een loodgieter van RRS in. Is het werk niet goed gedaan? Dan ontvangt u natuurlijk gewoon het geld terug.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via 073 - 639 40 10 of maak gemakkelijk een afspraak online. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. Riool verstopt? Geen stress, bel RRS!

“Goede uitvoering, conform toezegging op tijd. Vriendelijke medewerker.”

  • Wim rutte
  • 8/10

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?