24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
RRS Den Bosch header afbeelding

Hét ontstoppingsbedrijf in Den Bosch voor al uw verstoppingen

Niets is zo vervelend als een verstopping van uw riolering. Het zorgt voor nare en vieze luchtjes en het kan leiden tot lekkages en overstromingen. Logisch dus dat u de rioolverstopping zo snel mogelijk wilt laten verhelpen. RRS is met ruim 45 jaar ervaring een professioneel ontstoppingsbedrijf en actief in heel Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat u uw rioolproblemen snel en goed opgelost wilt hebben.

Daarom bieden we een 24-uurs riool reiniging service in Den Bosch zodat we ook in 's-Hertogenbosch dag en nacht snel ter plaatse zijn. Dus is uw afvoer, wc of riool verstopt? Geen stress, voor een rioolverstopping in Den Bosch belt u naar RRS! Onze loodgieters uit Den Bosch staan dan zo snel mogelijk bij u voor de deur.

Uw gespecialiseerde ontstoppingsdienst in Den Bosch

RRS is een professioneel ontstoppingsbedrijf in Den Bosch. Met onze ervaren monteurs en loodgieters rekenen wij definitief en snel af met al uw verstoppingen. Of u nu in Den Bosch-centrum dichtbij de Sint Jan kerk woont of in Rosmalen, Oss, Helmond, Eindhoven, Tilburg of meer richting Oosterhout of Breda woont, wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Onze monteurs pakken uw rioolprobleem snel en vakkundig aan. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u er geen omkijken meer naar.

“Vakkundige service. Aardige monteur. Snel opgelost”

  • Ewoutmuntz. Energieadvies
  • 8/10

Kosten riool ontstoppen in Den Bosch

Bij RRS zijn we helder over de kosten. We hanteren een starttarief van € 105,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij in staat de verstopping voor dit tarief te verhelpen.

Mochten onze loodgieters in Den Bosch langer over de werkzaamheden doen, dan komt er € 26,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Meer weten? Bekijk dan ook onze tarieven en garantie. En zoals altijd: geen succes, geen betaling!

Last van een rioolverstopping in Den Bosch of omgeving? Neem direct contact op!

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wilt zijn van uw verstopping. Schakel daarom direct een RRS loodgieter uit Den Bosch in en reken definitief af met de nare geurtjes in huis. Is het probleem niet naar wens opgelost? Dan hanteren we onze “Geen succes, is geen betaling” principe. Al lossen we uw probleem natuurlijk gewoon op.

Direct RRS inschakelen of meer weten? Neem telefonisch contact op via 073 - 639 40 10 of maak online een afspraak. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Het werkgebied van RRS Den Bosch

RRS Den Bosch biedt service in een groot deel van Brabant. In de volgende plaatsen staan wij klaar om u te helpen met uw rioolproblemen:

  • Zaltbommel
  • Veghel
  • Valkenswaard
  • Hilvarenbeek
  • Vught
  • Tilburg
  • Oosterhout
  • Geldermalsen

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?