24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
RRS Stiens header afbeelding

Ontstoppingsbedrijf Leeuwarden

Niets is zo vervelend als een rioolprobleem. Het zorgt voor nare en vieze luchtjes en het kan leiden tot lekkages en overstromingen. Het is het beste om uw verstopping in het riool zo snel en adequaat mogelijk te laten verhelpen. RRS is met ruim 45 jaar ervaring een professioneel ontstoppingsbedrijf. Wij begrijpen als geen ander dat u het snel en goed opgelost wilt hebben. Wij zijn een 24 uurs rioolservice die gevestigd is in Stiens. We zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar en snel ter plaatse in uw omgeving. Dus is uw afvoer, wc of riool verstopt? Geen stress, voor een rioolverstopping in Leeuwarden belt u naar RRS.

Voordelen van RRS ontstoppingsdienst in Leeuwarden

RRS is een professioneel ontstoppingsbedrijf in Leeuwarden en omgeving. Met onze ervaren monteurs rekenen wij definitief af met al uw verstoppingen. Of u nu in de Grote Kerkbuurt of in de Transvaalwijk is of meer richting Franker of Grou woont, wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Onze monteurs pakken uw probleem snel en vakkundig aan. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u nergens meer omkijken naar.

Riool verstopt? RRS gaat direct aan de slag

In sommige gevallen is een verstopt riool eenvoudig zelf op te lossen met bijvoorbeeld keukensoda en warm water. Maar lukt het niet om zelf een oplossing te vinden voor uw verstopping inLeeuwarden? Schakel dan de hulp van RRS in. Met onze speciale apparaten en technieken sporen wij de verstoppingen op en lossen wij het probleem zo snel mogelijk voor u op. Uw leidingen zijn binnen een dag weer schoon en ontstopt zonder dat u last heeft van hak- en breekwerk.

Afvoerleidingen mechanisch reinigen

Blijkt het probleem afkomstig van een afvoerleiding, zoals bijvoorbeeld uw toilet, wastafel of gootsteen? Dan gaan onze monteurs binnenshuis te werk met het reinigen van de afvoerleiding. De afvoersystemen worden gefreesd totdat de leidingen volledig schoon zijn en geen vuil meer bevatten.

Grondafvoerleidingen ontstoppen met waterdruk

Verstoppingen die afkomstig zijn vanuit de grondafvoerleidingen, worden gespoeld met waterdruk reiniging. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle restanten van de verstopping rondom het huis verdwijnen.
Dus is uw riool verstopt? Schakel dan onze ontstoppingsdienst in Leeuwarden in en het probleem wordt snel verholpen. Wilt u rioleringsproblemen voorkomen? Met een onderhoudsovereenkomst helpen wij u graag vóórdat het probleem zich voordoet. Zo heeft u nooit meer last van nare luchtjes in huis.

“Alles wat jullie bij ons hebben gedaan was tot nu toe perfect. Om dat zeker en mobiel niet kon komen vandaag hadden wij jullie gebeld. Wij...”

  • Anoniem
  • 8/10

Kosten ontstoppingsbedrijf Leeuwarden

We hanteren een starttarief van € 87,- exclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85% van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 21,- exclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Last van een verstopping? Neem direct contact op!

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wilt zijn van uw verstopping. Schakel daarom direct een loodgieter van RRS Leeuwarden in en reken definitief af met de nare geurtjes in huis. Is het probleem niet naar wens opgelost? Geen succes, is geen betaling. Neem telefonisch contact op via 058 - 257 60 15 of maak online een afspraak. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?