Hét ontstoppingsbedrijf in Leeuwarden voor al uw verstoppingen

Niets is zo vervelend als een verstopping van uw riolering. Het zorgt voor nare en vieze luchtjes en het kan leiden tot lekkages en overstromingen. Logisch dus dat u de rioolverstopping zo snel mogelijk wilt laten verhelpen. RRS is met 50 jaar ervaring een professioneel ontstoppingsbedrijf en actief in heel Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat u uw rioolproblemen snel en goed opgelost wilt hebben.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Daarom bieden we een 24-uurs riool reiniging service in Leeuwarden zodat we ook in Friesland dag en nacht snel ter plaatse zijn. Dus is uw afvoer, wc of riool verstopt? Geen stress, voor een rioolverstopping in Leeuwarden belt u naar RRS! Onze loodgieters uit Leeuwarden staan dan zo snel mogelijk bij u voor de deur.

Uw gespecialiseerde ontstoppingsdienst in Leeuwarden

RRS is een professioneel ontstoppingsbedrijf in Leeuwarden. Met onze ervaren monteurs en loodgieters rekenen wij definitief en snel af met al uw verstoppingen. Of u nu in de Grote Kerkbuurt of in de Transvaalwijk is of meer richting Franeker of Grou woont, wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Onze monteurs pakken uw rioolprobleem snel en vakkundig aan. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u er geen omkijken meer naar.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Kosten riool ontstoppen in Leeuwarden

Bij RRS zijn we helder over de kosten. We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij in staat de verstopping voor dit tarief te verhelpen.

Mochten onze loodgieters in Leeuwarden langer over de werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Meer weten? Bekijk dan ook onze tarieven en garantie. En zoals altijd: geen succes, geen betaling!

Last van een rioolverstopping in Leeuwarden of omgeving? Neem direct contact op!

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wilt zijn van uw verstopping. Schakel daarom direct een RRS loodgieter uit Leeuwarden in en reken definitief af met de nare geurtjes in huis. Is het probleem niet naar wens opgelost? Dan hanteren we onze “Geen succes, is geen betaling” principe. Al lossen we uw probleem natuurlijk gewoon op.

Direct RRS inschakelen of meer weten? Neem telefonisch contact op via 058 - 257 60 15 of maak online een afspraak. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Het werkgebied van RRS Stiens

RRS Stiens biedt service in omgeving Friesland. In de volgende plaatsen staan wij klaar om u te helpen met uw rioolproblemen:

  • Wieringerwerf
  • Dokkum
  • Ameland
  • Terschelling

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?