Riool verstopt header afbeelding

Riool verstopt? Wij lossen het op

Is uw riool verstopt? Maar weet u niet precies wat het probleem nu is? Dan is het tijd voor een professionele oplossing van RRS. Wij specialiseren ons op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. We hebben 50 jaar ervaring met rioolproblemen, dus kunnen u in alle situaties verder helpen.

Hulp bij alle soorten verstoppingen

Bij sommige verstoppingen is het direct duidelijk waar het probleem ligt. Zo kunnen onze monteurs direct doelgericht aan de slag! Hieronder hebben we enkele voorkomende verstoppingen op een rijtje gezet:

Wij helpen bij onstopping van uw riool

Zelf uw riool ontstoppen is vaak te complex of tijdrovend. Daarnaast kan het ook mogelijk schade toebrengen aan uw riool. Wij als ervaren ontstoppingsdienst zorgen met onze professionele werkwijze voor een snelle oplossing van uw rioolproblemen.

Service & kwaliteit van RRS

Er zijn veel rioleringsbedrijven in de markt. Maar waarom is nu juist RRS een goede match? Dat leggen we u graag uit, door onze voordelen op een rijtje te zetten:

    Altijd bereikbaar (24/7): van midden in de nacht tot in de weekenden
    Ruim 50 jaar ervaring met alle soorten rioolproblemen
    Tevreden klanten: we krijgen een cijfer van 8,6!
    Vestigingen verspreid over heel Nederland
    3 maanden garantie op onze werkzaamheden
    Eerlijke tarieven

Kosten riool verstopping verhelpen

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten de werkzaamheden langer duren, dan rekenen wij € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te worden voldaan. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Heeft u nog vragen over riool verstoppingen? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 088 - 030 13 13. Direct een afspraak maken? Maak online een afspraak om uw verstopping zo snel mogelijk op te lossen! Kleine verstoppingen aan uw riool zelf oplossen?

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?