Afvoer verstopt? header afbeelding

Is uw afvoer verstopt?

Is uw afvoer verstopt? Vervelend, een verstopping kan zorgen voor nare luchtjes in huis en andere ongemakken. Natuurlijk wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Wacht daarom niet langer en kies voor een professionele oplossing van RRS. Met ruim 45 jaar ervaring met rioolproblemen, kunnen we u zeker verder helpen.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Afvoer ontstoppen: zo werkt het

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten. Bij RRS werken we met een vaste werkwijze voor het oplossen van rioleringsproblemen. Bij een verstopte afvoer starten we met onderzoek, we gaan kijken waar de afvoer verstopt is geraakt. Vervolgens gaan we direct met het ontstoppen aan de slag, zo kunt u binnen zeer korte tijd weer volledig gebruik maken van uw afvoer. Tot slot geven we u advies om een verstopte afvoer in de toekomst te voorkomen.

Service & kwaliteit van RRS

Problemen met een verstopte afvoer komen altijd ongelegen. Maar onze slogan is niet voor niets ‘geen stress, bel RRS!’. Wanneer u voor RRS kiest profiteert u namelijk van de onderstaande voordelen:

    24 uur per dag bereikbaar, gehele jaar door
    RRS staat altijd voor u klaar
    3 maanden garantie op onze werkzaamheden
    Veel tevreden klanten die u voorgingen (gemiddelde beoordeling 8,6)
    Vestigingen in heel Nederland: van Friesland tot Limburg

Kosten afvoer ontstoppen

Bij RRS werken we met een vast basistarief, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor € 115,- inclusief BTW komen we langs, inclusief 3 maanden garantie, voorrijden, half uur arbeidsloon en gebruik materieel. In 85 % gevallen zijn wij instaat om uw afvoer verstopping voor dit tarief te verhelpen. Doen we langer over de werkzaamheden? Dan rekenen we € 27,- inclusief BTW extra per kwartier. 

Heeft u nog vragen over afvoer verstoppingen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 088 - 030 13 13 of maak eenvoudig online een afspraak.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?