Rioollucht in huis header afbeelding

Hoe ontstaat rioollucht in huis?

Het ruiken van rioollucht in huis of op kantoor is onprettig. De stank die zich door de ruimte verspreid, kan verschillende oorzaken hebben. Het komt vaak voor dat er een gootsteen, afvoer of doucheputje verstopt is geraakt. Dit kan dan een vreemde geur in huis verspreiden waar je het liefste zo snel mogelijk vanaf wilt. RRS is met 45 jaar ervaring het perfecte rioleringsbedrijf voor het verhelpen van stankoverlast.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Hoe verhelp je rioollucht in huis?

RRS maakt onderscheid tussen twee soort stankoverlast: tijdelijke en permanente stankoverlast. Bij tijdelijke stankoverlast wordt de stank vaak veroorzaakt door een specifieke windrichting of neerslag. U heeft dan vaak niet te maken met een verstopping. Bij permanente stankoverlast zoals rioollucht, wijst de stank wel op een hardnekkige verstopping. Deze verstopping verspreid ook vaak een ammoniakgeur in huis.

Stinkende gootsteen, doucheput of afvoer

Onze mensen snappen dat het erg vervelend is om in een keuken te staan waarin de gootsteen of afvoer stinkt. En ook douchen in een badkamer met een stinkend doucheputje kan een vieze lucht in huis verspreiden. Logisch dat u dan hulp van RRS wilt om de stank in huis te verhelpen. Stank is niet alleen hinderlijk tijdens de dagelijkse bezigheden, maar het is ook slecht voor de gezondheid. Door de ergernissen aan de stank, kunt u meer stress ervaren en kunt u hoofdpijn en misselijkheid ervaren. 

In alle gevallen wilt u zo snel mogelijk van de vreemde geur in huis af. Stankoverlast kan ook veroorzaakt worden door muizen, ratten of ander ongedierte in huis. Voor ongediertebestrijding verwijzen we u graag naar het Meldpunt Ongedierte.

Bent u die (terugkerende) rioollucht in huis ook beu? Geen stress! Bel RRS.

Zo verhelpen wij de rioolstank in huis

Bij RRS werken we met een vaste werkwijze voor het opsporen en verhelpen van de stank in uw huis. We gaan eerst met diverse apparaten en technieken aan de slag om te achterhalen waar de stank vandaan komt. Zodra we de bron hebben gevonden, bekijken we welke reiniging noodzakelijk is. Hiervoor hebben we verschillende technieken: 

  • Ontluchten
  • Schoonboren
  • Schoonfrezen
  • Leegzuigen
  • Reinigen onder hoge waterdruk

Na verhelpen van het probleem geven onze mensen u naderhand advies over hoe u in de toekomst rioollucht in de badkamer, woonkamer of keuken kunt voorkomen. 

Kies voor professionele hulp van RRS

RRS heeft inmiddels al ruim 50 jaar ervaring in het vakgebied en draagt al jarenlang de titel ‘specialist’ op het gebied van ontstoppingen. Doordat al onze specialisten weten hoe vervelend een verstopte afvoer, toilet of wasbak kan zijn, staan wij op ieder moment van de week klaar om dit te verhelpen. Dit realiseren we via onze 24/7 service. Dit betekent:

    Altijd bereikbaar: of dit nu midden in de nacht of in het weekend is
    Jarenlange ervaring met rioolproblemen
    Vestigingen in heel Nederland
    Marktleider op het gebied van rioleringsproblemen
    Voor particuliere en zakelijke opdrachten
    3 maanden garantie op onze werkzaamheden

Klanten geven ons een 8.6

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening met een 8.6 gemiddeld. Wij leveren altijd 3 maanden garantie op onze werkzaamheden en zijn 24/7 bereikbaar voor klachten over stankoverlast en verstoppingen. Doordat RRS door heel Nederland gevestigd is, is er altijd een hulpteam bij u in de buurt!

Kosten stank verhelpen

We werken met een vast basistarief van € 115,- inclusief BTW. Dit basistarief is inclusief garantie, voorrijden, een half uur arbeidsloon en materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen.

Blijkt het probleem toch wat ingewikkelder? Dan rekenen we € 27,- inclusief BTW extra per kwartier. Deze prijzen zijn exclusief avond- of weekendtoeslagen. Heeft u nog vragen over stank in huis verwijderen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op: via de afspraakmodule, of telefonisch via 088 - 030 13 13.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?