Riool ontstoppen Rosmalen header afbeelding

Riool verstopt in Rosmalen en omstreken?

Riool Reinigings Service in Rosmalen ontstopt uw afvoer snel

Is uw afvoer vaatwasser verstopt, toilet verstopt, afvoer verstopt, of heeft u een riool verstopping? Water- of stankoverlast? Bel dan de vestiging van Riool Reinigings Service RRS in Rosmalen.

RRS, uw loodgieter in Rosmalen

Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Rosmalen. Afvoer verstopt? Met ruim 350 monteurs door Nederland zijn we ook in Rosmalen snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Den Bosch, Sint-Michielsgestel, Vlijmen, Heesch, Oss, Zaltbommel, Boxtel, Schijndel, of Haaren om uw rioolproblemen te verhelpen.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Kosten ontstoppingsbedrijf Rosmalen

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Kwaliteit service voor ontstopping van uw WC of afvoer in Rosmalen

Uw afvoer vaatwasser verstopt of afvoer verstopt is geen prettige klus, daar weten wij alles van. Het is een klus waarbij nauwkeurigheid belangrijk is. U wilt niet dat het probleem zich blijft voordoen of erger wordt. Niemand zit te wachten op een grotere verstopping of zelfs lekkage. Gelukkig hoeft u zich bij de RRS in Rosmalen geen zorgen te maken over een riool verstopping. Wij zijn uw helpende hand bij dit soort problemen. Wij bieden een uitstekende service en zijn snel ter plaatse.

Het werkgebied van RRS Rosmalen

RRS Rosmalen biedt service in de hele provincie Noord-Brabant. In de volgende plaatsen staan wij klaar om u te helpen met uw rioolproblemen:

Een afspraak voor het ontstoppen van uw afvoer maakt u eenvoudig online. Ook kunt u 24 uur per dag telefonisch contact opnemen via 073 - 639 4010.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?