Loodgieter van RRS header afbeelding

Op zoek naar een loodgieter? Bel RRS!

Heeft u een loodgieter nodig, maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken? Stop met zoeken en vertrouw op de expertise van RRS. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen en inspecteren van afvoerleidingen, vetafscheiders en septic tanks. Met onze ervaren en deskundige loodgieters staan wij klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn.

Hulp bij alle soorten verstoppingen

Bij sommige verstoppingen is het direct duidelijk waar het probleem ligt. Zo kunnen onze loodgieters direct doelgericht aan de slag! Veel voorkomende verstoppingen zijn:

Service & kwaliteit van RRS

Bij RRS begrijpen we dat het vinden van de juiste loodgieter van groot belang is. Daarom bieden wij u de volgende voordelen:

   Altijd bereikbaar (24/7): van midden in de nacht tot in de weekenden
   Ruim 50 jaar ervaring met alle soorten rioolproblemen
   Tevreden klanten: we krijgen een cijfer van 8,6!
   12 vestigingen verspreid over heel Nederland
   3 maanden garantie op onze werkzaamheden
   Eerlijke tarieven

Kosten loodgieter

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij in staat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Neem vandaag nog contact op met RRS!

Heeft u dringend een loodgieter nodig of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen. Bel nu naar ons telefoonnummer 088 - 030 13 13 en ervaar zelf waarom RRS de juiste keuze is voor uw loodgieter.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?