Is uw wasbak verstopt? Onze monteurs lossen het op

Verstopte wasbakken zien we helaas in de praktijk veel voorbijkomen. Denk aan haren, vetresten en zeep die samen gaan klonteren. Als het water niet meer goed wegloopt is het hoog tijd voor een professionele oplossing van RRS.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Huis, tuin en keukenmiddelen bij een verstopte afvoer

Een wasbak raakt vaak geleidelijk verstopt. De daadwerkelijke oorzaak kan daarin verschillen. Maar wat kunt u doen om de verstopping tegen te gaan? Hieronder vindt u een aantal handige tips:

  • Eén van de meest gebruikte middelen is een emmer met heet water en baking soda. Giet een liter kokend water met soda in de leiding om de afvoer van de wasbak te ontstoppen. Voor een extra sterke werking kunt u een kleine hoeveelheid azijn door de afvoer laten lopen. Let op: dit gaat bruisen.
  • Merkt u dat de verstopping zich in het eerste stuk van de verstopte gootsteen bevindt? Begin dan met het reinigen van de afvoer. Maak de sifon los en reinig zowel de sifon als de afvoerbuis. Het kan geen kwaad om dit af en toe te herhalen.
  • De ouderwetse rubberen ontstopper. Ouderwets, maar in sommige gevallen nog erg effectief om een afvoer te ontstoppen. Zorg dat de plopper in een laag water staat, duw de rubberen ontstopper naar beneden en trek deze vervolgens weer terug. Op deze manier ontstaat er een zuigkracht die de verstopping losmaakt.

Merkt u dat geen van deze tips u verder helpen? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een hardnekkige verstopping. Laat uw verstopte afvoer dan snel en vakkundig ontstoppen door RRS.

Wasbak ontstoppen: zo werkt het

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten. Bij RRS werken we met een vaste werkwijze voor het oplossen van rioleringsproblemen. Bij een verstopte wasbak gaan we eerst kijken waar het probleem zich bevindt. Vervolgens gaan we direct met het ontstoppen aan de slag, zo kunt u binnen zeer korte tijd weer volledig gebruik maken van uw wastafel. Tot slot geven we u advies om een verstopte wastafel in de toekomst te voorkomen.

Service & kwaliteit van RRS

We zijn de partij voor het oplossen van al uw rioleringsproblemen. Wanneer u voor RRS kiest profiteert u van de onderstaande voordelen:

   Altijd bereikbaar: of dit nu midden in de nacht of in het weekend is
   Jarenlange ervaring met rioolproblemen
   Vestigingen in heel Nederland
   Marktleider op het gebied van rioleringsproblemen
   Voor particuliere en zakelijke opdrachten
   3 maanden garantie op onze werkzaamheden

Kosten wasbak ontstoppen

Bij RRS werken we met een vast basistarief, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor € 115,- inclusief BTW komen we langs, inclusief garantie, voorrijden, half uur arbeidsloon en materieel. In 85 % gevallen zijn wij instaat om de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Doen we iets langer over de werkzaamheden? Dan komt er € 27,- inclusief BTW extra per kwartier bij. Heeft u nog vragen over wasbak verstopping? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op via 088 - 030 13 13 of maak online een afspraak.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?