Zakelijk header afbeelding

Service door heel Nederland

Riool Reinigings Service RRS is al ruim 50 jaar uw specialist voor het lokaliseren, inspecteren, ontstoppen en reinigen van alle typen riolering en afvoerleidingen. Riool Reinigings Service RRS biedt u de zekerheid van vakbekwame en gespecialiseerde monteurs. Inclusief drie maanden garantie op hun werkzaamheden. Als marktleider hebben we in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan.

En we blijven investeren, zowel in onze mensen als in techniek, om u optimale service te bieden. Riool Reinigings Service RRS is ISO 9001-gecertificeerd en VCA**-gecertificeerd.

Flexibele servicecontracten

Van periodiek onderhoud tot en met all-in onderhoud en preventie: Riool Reinigings Service RRS biedt serviceovereenkomsten op maat, waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn inbegrepen. Bovendien denkt Riool Reinigings Service RRS graag met u mee over structurele oplossingen, die toekomstige ongemakken of overlast voorkomen. Het is dan ook niet voor niets dat Riool Reinigings Service RRS preferred supplier is van veel woningcorporaties, ziekenhuizen, verzorgingscentra, beleggingsmaatschappijen, (semi)overheden, beheerders van onroerend goed en vele andere opdrachtgevers.

Geen klus te groot voor ons gespecialiseerd materieel

Riool Reinigings Service RRS heeft voor elk type klus het juiste materieel. Zo gebruiken we voor grote projecten onze speciale hogewaterdruk-vacu├╝mcombinatiewagens. Het ontstoppen van het hoofdriool, het reinigen van vetafscheiders, pompputten en straatkolken zijn routineklussen, die door onze goed opgeleide medewerkers strikt volgens de wettelijke normen worden uitgevoerd. 

Ook voor het in kaart brengen van de staat van uw rioolstelsel heeft Riool Reinigings Service RRS speciale inspectiewagens, die zijn uitgerust met geavanceerde camera-apparatuur voor een complete rioolinspectie, conform de vastgestelde EN 13508-2 / NEN 3399 normering.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?