24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
RRS Diemen header afbeelding

Hét ontstoppingsbedrijf in Diemen voor al uw verstoppingen

Niets is zo vervelend als een verstopping van uw riolering. Het zorgt voor nare en vieze luchtjes en het kan leiden tot lekkages en overstromingen. Logisch dus dat u de rioolverstopping zo snel mogelijk wilt laten verhelpen. RRS is met 45 ervaring een professioneel ontstoppingsbedrijf en actief in heel Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat u uw rioolproblemen snel en goed opgelost wilt hebben.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Daarom bieden we een 24-uurs riool reiniging service in Diemen zodat we ook in Amsterdam dag en nacht snel ter plaatse zijn. Dus is uw afvoer, wc of riool verstopt? Geen stress, voor een rioolverstopping in Diemen belt u naar RRS! Onze loodgieters uit Diemen staan dan zo snel mogelijk bij u voor de deur.

Uw gespecialiseerde ontstoppingsdienst in Diemen

RRS is een professioneel ontstoppingsbedrijf in Diemen. Met onze ervaren monteurs en loodgieters rekenen wij definitief en snel af met al uw verstoppingen. Of u nu in de binnenstad van Amsterdam, Amsterdam-Zuid, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Zaandam, Purmerend of meer richting Almere woont, wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Onze monteurs pakken uw rioolprobleem snel en vakkundig aan. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u er geen omkijken meer naar.

“Goed: Service ter plaatse, vriendelijke loodgieter. Gaf ook tips voor preventie. Verbeterpunten: duidelijkheid met verwachte aankomst. Om half vijf afspraak gemaakt, uiteindelijk 20:40 gebeld waar hij...”

  • Anoniem
  • 8/10

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?