Inspectie header afbeelding


De staat van uw leidingstelsel in kaart

Terugkerende rioolverstopping? Onaangename geur of stankoverlast? Sommige problemen zijn lastig te detecteren. Wij brengen in kaart hoe uw leidingstelsel eraan toe is, met behulp van camera’s en radio- en rookdetectie. U krijgt vervolgens een digitaal rapport met videobeelden en foto’s, waarnaar we naar een oplossing gaan toewerken.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Riool inspectie: zo werkt het

Met een rioolinspectiecamera controleren we de riolering en afvoerleidingen op problemen zoals lekkages, scheuren of boomwortels. Bij deze techniek voert de inspecteur een camera door de riolering om de knelpunten in kaart te brengen.

Een andere techniek die we gebruiken is een rioolinspectie met rookdetectie. Met rookdetectie brengen we lekkages en oorzaken van stankoverlast aan het licht. Een groot voordeel is dat we geen muren, vloeren, leidingen of rioleringen hoeven open te breken. Zo heeft u als klant geen last van onze werkzaamheden.

Service & kwaliteit van RRS

   Altijd bereikbaar: of dit nu midden in de nacht of in het weekend is
   50 jaar ervaring met rioolproblemen
   Vestigingen in heel Nederland
   Marktleider op het gebied van rioleringsproblemen
   Voor particuliere en zakelijke opdrachten
   3 maanden garantie op onze werkzaamheden

Kosten stank verhelpen

We werken met een vast basistarief van € 115,- inclusief BTW. Inclusief garantie, voorrijden, half uur arbeidsloon en materieel. voor ieder vervolgkwartier rekenen we € 27,- inclusief BTW extra. Deze prijzen zijn exclusief avond- of weekendtoeslagen. Heeft u nog vragen over stank in huis verwijderen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via 088 030 13 13.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?