24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
RRS De Meern header afbeelding

Hét ontstoppingsbedrijf in De Meern voor al uw verstoppingen

Niets is zo vervelend als een verstopping van uw riolering. Het zorgt voor nare en vieze luchtjes en het kan leiden tot lekkages en overstromingen. Logisch dus dat u de rioolverstopping zo snel mogelijk wilt laten verhelpen. RRS is met 45 ervaring een professioneel ontstoppingsbedrijf en actief in heel Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat u uw rioolproblemen snel en goed opgelost wilt hebben.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Daarom bieden we een 24-uurs riool reiniging service in De Meern zodat we ook in de Domstad dag en nacht snel ter plaatse zijn. Dus is uw afvoer, wc of riool verstopt? Geen stress, voor een rioolverstopping in De Meern belt u naar RRS! Onze loodgieters uit De Meern staan dan zo snel mogelijk bij u voor de deur.

Uw gespecialiseerde ontstoppingsdienst in De Meern

RRS is een professioneel ontstoppingsbedrijf in De Meern. Met onze ervaren monteurs en loodgieters rekenen wij definitief en snel af met al uw verstoppingen. Of u nu in Utrecht in de buurt van de domtoren, Leidsche Rijn, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Houten of meer richting Woerden woont, wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Onze monteurs pakken uw rioolprobleem snel en vakkundig aan. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u er geen omkijken meer naar.

“Het aanmelden via de site ging niet vlekkeloos en de bevestigingsmail helaas niet gekregen daardoor zelf nogmaals gebeld. Maar de monteur Dennis heeft het probleem snel...”

  • Martijn Peek
  • 10/10

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?