Hét ontstoppingsbedrijf in Den Haag voor al uw verstoppingen

Niets is zo vervelend als een verstopping van uw riolering. Het zorgt voor nare en vieze luchtjes en het kan leiden tot lekkages en overstromingen. Logisch dus dat u de rioolverstopping zo snel mogelijk wilt laten verhelpen. RRS is met 50 jaar ervaring een professioneel ontstoppingsbedrijf en actief in heel Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat u uw rioolproblemen snel en goed opgelost wilt hebben.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Daarom bieden we een 24-uurs riool reiniging service in Den Haag zodat we ook in "het Haagje" dag en nacht snel ter plaatse zijn. Dus is uw afvoer, wc of riool verstopt? Geen stress, voor een rioolverstopping in Den Haag belt u naar RRS! Onze loodgieters uit Den Haag staan dan zo snel mogelijk bij u voor de deur.

Uw gespecialiseerde ontstoppingsdienst in Den Haag

RRS is een professioneel ontstoppingsbedrijf in Den Haag. Met onze ervaren monteurs en loodgieters rekenen wij definitief en snel af met al uw verstoppingen. Of u nu in Den Haag Centrum, in de buurt van Paleis Noordeinde, Scheveningen, Leidschenveen-Ypenburg, Escamp of meer richting Rijswijk woont, wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Onze monteurs pakken uw rioolprobleem snel en vakkundig aan. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u er geen omkijken meer naar.

Riool verstopt? RRS gaat direct aan de slag

In sommige gevallen is een verstopt riool eenvoudig zelf op te lossen met bijvoorbeeld keukensoda en warm water. Maar lukt het niet om zelf een oplossing te vinden voor uw verstopping in Den Haag? Schakel dan de hulp van RRS in. Met onze speciale apparaten en technieken sporen wij de verstoppingen op en lossen wij het probleem zo snel mogelijk voor u op. Uw leidingen zijn binnen een dag weer schoon en ontstopt zonder dat u last heeft van hak- en breekwerk.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Kosten ontstoppingsbedrijf Den Haag

Bij RRS zijn we helder over de kosten. We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen.

Mochten onze loodgieters in Den Haag langer over de werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen en parkeerkosten. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Meer weten? Bekijk dan ook onze tarieven en garantie. En zoals altijd: geen succes, geen betaling!

Last van een rioolverstopping in Den Haag of omgeving? Neem direct contact op!

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wilt zijn van uw verstopping. Schakel daarom direct een RRS loodgieter uit Den Haag in en reken definitief af met de nare geurtjes in huis. Is het probleem niet naar wens opgelost? Dan hanteren we onze “Geen succes, is geen betaling” principe. Al lossen we uw probleem natuurlijk gewoon op.

Direct RRS inschakelen of meer weten? Maak online een afspraak of neem telefonisch contact op via 070 - 336 88 88. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Het werkgebied van RRS Den Haag

RRS Den Haag biedt service in de hele regio rondom Den Haag. In de volgende plaatsen staan wij klaar om u te helpen met uw rioolproblemen:

Werkgebied RRS Den Haag
  • Scheveningen
  • Voorschoten
  • Zoeterwoude
  • Leiden

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?