Tarieven en garantie header afbeelding

Kosten riool ontstoppen

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij in staat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen en eventuele parkeerkosten. Deze dienen direct aan onze servicemonteur voldaan te worden. Wij geven voorkeur aan betalen via pin, mobiel of QR-code.

Toeslagen avond, weekend en feestdagen

Bij afspraken met een blok starttijd tussen 17:00 uur en 22:00 uur berekenen wij een avondtoeslag van 50% over onze tarieven. In het weekend hanteren we tussen 07:00 en 22:00 uur eveneens een toeslag van 50%. Bij werkzaamheden tussen 22:00 uur en 07:00 uur en/of op nationale feestdagen berekenen wij een toeslag van 100%.

Unieke garantie: geen succes, geen betaling

Bij Riool Reinigings Service RRS betaalt u alleen wanneer we uw rioolverstopping daadwerkelijk verhelpen. Als er zich vaste obstakels in de afvoerleiding, zoals beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen of boomwortels bevinden zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan NEN 3215 en NTR 3216 deel 2.

Garantiebepalingen

Op alle door RRS ontstopte en gereinigde rioleringen is een garantietermijn van drie maanden van toepassing. Eventuele verstoppingen in het eerder door ons gereinigde deel van het afvoersysteem, worden binnen deze termijn onder garantie verholpen. De desbetreffende verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door verzakkingen, breuk en/of overige defecten aan de rioleringsstelsels of verstoppingen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of voorwerpen, obstakels en/of substanties die niet behoren te worden afgevoerd via het rioolstelsel.

Oneigenlijk gebruik naam RRS

Reinigings Service RRS heeft op dit moment dagelijks te maken met het oneigenlijk gebruik van haar naam. Pas op voor deze malafide bedrijven. Lees het artikel in onze kennisbank.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?