Is uw douche verstopt? Onze monteurs lossen het op

Merkt u dat het water in uw douche niet meer goed wegloopt? Helpen de huis-, tuin- en keukenmiddelen niet meer? Dan is het tijd voor een professionele oplossing van RRS. In de meeste gevallen wordt een verstopping van het doucheputje veroorzaakt door haren. In combinatie met zeepresten en huidvetten zorgt dit voor vervelende verstoppingen. Natuurlijk wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Met 50 jaar ervaring met rioolproblemen, heeft u aan RRS de juiste partij gevonden.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Huis-, tuin- en keukenmiddelen bij verstopping

In sommige gevallen kan een verstopping eenvoudig worden opgelost. Zo kan het al voldoende zijn om kokend water door het putje te gieten. Hiermee spoelt u namelijk al een hoop zeepresten weg. Bovendien is kokend water door het putje gieten een goede voorbehandeling voor om je afvoer te ontstoppen, waardoor het water de meeste resten al meeneemt. 

Mocht kokend water door het putje laten lopen niet helpen, dan zijn baking soda en schoonmaakazijn wellicht voor u een oplossing zijn. Meng heet water met soda en schoonmaakazijn en giet dit door het verstopte doucheputje. Sluit de afvoer vervolgens goed af en spoel na een half uur nog een keer na met heet water.

Douche ontstoppen: zo werkt het

Rommel in huis? De hele badkamer onder water? We merken dat veel klanten niet weten wat ze moeten verwachten bij het ontstoppen van een douche. Gelukkig merkt u zelf weinig van onze werkzaamheden en profiteert u vooral van het snelle resultaat. We beginnen met onderzoek en analyse, onze monteurs gaan kijken wat het probleem veroorzaakt. Vervolgens gaan we direct met het ontstoppen van uw douche afvoer aan de slag, zo kunt u binnen zeer korte tijd weer heerlijk douchen. En dat allemaal zonder breek- of hakwerk, of rommel in huis! Tot slot geven we u advies om een verstopte douche afvoer in de toekomst te voorkomen.

Service & kwaliteit van RRS

Problemen met uw verstopte douche komen altijd ongelegen. Maar onze slogan is niet voor niets ‘Geen stress, bel RRS!’. Wanneer u voor RRS kiest profiteert u namelijk van de onderstaande voordelen:

 ✓  Altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar
   Ruim 50 jaar ervaring met rioolproblemen
   3 maanden garantie op onze werkzaamheden
   Veel tevreden klanten die u voorgingen (gemiddelde beoordeling 8,6)
   Eerlijke starttarief inclusief garantie, voorrijden, halfuur arbeidsloon en gebruik materieel
   Vestigingen in heel Nederland: van Groningen tot Roermond

Kosten douche ontstoppen

U wilt natuurlijk niet voor onvoorziene kosten komen te staan. Daarom werken we bij RRS met een vast starttarief van € 115,- inclusief BTW. In dit startpakket zitten de voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon, 3 maanden garantie en gebruik materieel. In 85 % van de gevallen valt uw probleem onder dit tarief. Mocht uw rioolprobleem toch ingewikkelder zijn dan rekenen wij € 27,- inclusief BTW per vervolgkwartier. Heeft u nog vragen over douche verstoppingen? Neem telefonisch contact via 088 - 030 13 13 of maak eenvoudig online een afspraak

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?