RRS 24 Safe Plan header afbeelding

Optimale zekerheid met het RRS 24 Safe Plan

Verstoppingen aan afvoeren of rioolleidingen komen altijd onverwacht en ongelegen en brengen vaak behoorlijke kosten met zich mee. Daarom is het een geruststellende gedachte dat u kunt vertrouwen op het RRS 24 Safe Plan van Riool Reinigings Service. Dé marktleider in Nederland voor het reinigen en ontstoppen van afvoeren. Kortom, Geen stress met het 24 Safe Plan van RRS!

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Een service-abonnement tegen een vast bedrag!

Het RRS 24 Safe Plan servicecontract biedt u optimale zekerheid bij verstoppingen in uw leidingen. Voor € 4,75 per maand kunt u dag en nacht, zeven dagen per week, een beroep doen op RRS. U betaalt alleen € 21,76 voorrijkosten per opdracht. Dankzij de landelijke dekking is RRS snel bij u thuis om het probleem vakkundig op te lossen. Bovendien kunt u dankzij het RRS 24 Safe Plan rekenen op een behoorlijke besparing in de onderhoudskosten. En dat is wel zo’n prettige gedachte!

De voordelen van een 24 Safe Plan contract

 ✓  Zekerheid voor een vast bedrag per maand
 ✓  24/7 service
 ✓  
Besparen op onderhoudskosten

Komt mijn woning in aanmerking?

Het 24 Safe Plan is een contractvorm voor particuliere woningeigenaren- en huurders van een eengezinswoning. Bedrijfspanden komen niet in aanmerking voor een 24 Safe Plan contract. De eerste opdracht kan al ná één maand, ná het aangaan van de overeenkomst worden uitgevoerd. Bekijk hier de voorwaarden van het 24 Safe Plan.

Eenvoudig online aanmelden

Wilt u een RRS 24 Safe Plan aanvragen? Download de brochure of vul eenvoudig het online aanmeldformulier in! Wij vragen u een automatische incassomachtiging af te geven bij uw bank. Dit doen we om zeker te zijn van het juiste rekeningnummer voor jaarlijkse incasso van het abonnementsgeld.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?