Riool ontstoppen Tilburg header afbeelding

Riool ontstoppen Tilburg en omstreken?

Riool Reinigings Service in Tilburg ontstopt uw riool vakkundig en snel

Riool Reinigings Service is in Tilburg uw specialist voor het oplossen van uw rioolverstopping.Gootsteen ontstoppen, toilet verstopt of heeft u een andere rioolverstopping? Water- of stankoverlast? Bel dan Riool Reinigings Service RRS in Tilburg; 013 - 456 0190 

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Riool Reinigings Service RRS, uw loodgieter voor het riool in Tilburg

Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Tilburg. Riool verstopt? Met ruim 350 monteurs door geheel Nederland zijn we ook in Tilburg snel ter plekke om uw riool te reinigen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw riool snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, BoxtelBredaEindhovenDen Bosch en Roosendaal om uw rioolproblemen te verhelpen. 

Kosten ontstoppingsbedrijf Tilburg

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?