Riool Verstopt Uden header afbeelding

RRS - De ontstoppingsdienst voor u in Uden

Merkt u dat het afvalwater niet meer goed wegloopt? Grote kans dat er sprake kan zijn van een rioolverstopping. Bij RRS begrijpen we als het ander dat u dit zo snel mogelijk verholpen wil hebben. Kies daarom voor onze ontstoppingsdienst van RRS.

Ter plaatse uw riool ontstoppen

Loopt het water in uw gootsteen niet meer weg? Staat u op het punt om chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken? Heeft u de rubberen ontstopper al in uw handen? Wees dan voorzichtig: een verkeerd middel of product kan uw leidingen beschadigen.

Wilt u er zeker van zijn dat het rioolprobleem vakkundig opgelost wordt? Schakel dan RRS in: uw ontstoppingsdienst in Uden. Maak een afspraak om direct van uw verstopte gootsteen af te zijn. Met ruim 300 monteurs door geheel Nederland zijn we ook in Den Bosch, Boxtel, Helmond, Nijmegen of Veldhoven snel ter plekke om uw afvoer te ontstoppen en uw verstopping te verhelpen.

Direct verhelpen van rioollucht

Eén van de kenmerken die erg vervelend zijn aan een riool verstopping is de vervelende rioollucht. Gelukkig kan ook daar RRS in Uden u daarbij helpen. Het maken van een afspraak of telefonisch contact opnemen is vaak al voldoende. Wij zullen vervolgens direct uw riool onderzoeken, zodat het defect boven water komt.

Een rioolinspectie in Uden

We kunnen ons voorstellen dat u soms twijfels heeft over uw riolering. Vooral als uw wc al meerdere malen achter elkaar verstopt is geraakt. Grote kans dat er ergens een groter defect zit die uw riool verstopt. Denk bijvoorbeeld aan een flinke boomwortel die uw leiding doorboord of een verzakking van uw leiding.

Bovenstaande problemen zijn helaas niet met het blote oog te zien. Gelukkig kunnen wij bij RRS u daarbij helpen middels een rioolinspectie. Wij doen onderzoek met een speciale waterdichte rioolcamera. Indien mogelijk, helpen wij u direct om het probleem te verhelpen.

Essentieel: het reinigen van uw riool

Voorkomen is beter dan verhelpen. Dit geldt ook bij uw rioolverstopping. En gelukkig zijn wij in heel Nederland te vinden.

Het is namelijk belangrijk om uw riolering van goed onderhoud te voorzien. Een preventieve rioolreiniging uitvoeren kan u daarbij helpen. Onze vakmannen uit Uden zorgen ervoor dat de leiding weer jaren meegaan.

Service & kwaliteit van RRS

Ondervindt u op dit moment al rioolproblemen? Ook dan kan rioolreiniging een oplossing zijn. Wat uw rioolprobleem ook is, ze komen altijd ongelegen. Maar onze slogan is niet voor niets ‘Geen stress, bel RRS!’ Heeft u nog vragen over onze ontstoppingsdienst? Neem dan gerust telefonisch contact via 088 030 13 13 of maak eenvoudig online een afspraak.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?