Is uw wasbak verstopt? Onze monteurs lossen het op

Verstopte wasbakken zien we helaas in de praktijk veel voorbijkomen. Denk aan haren, vetresten en zeep die samen gaan klonteren. Als het water niet meer goed wegloopt is het hoog tijd voor een professionele oplossing van RRS.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Wasbak ontstoppen: zo werkt het

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten. Bij RRS werken we met een vaste werkwijze voor het oplossen van rioleringsproblemen. Bij een verstopte wasbak gaan we eerst kijken waar het probleem zich bevindt. Vervolgens gaan we direct met het ontstoppen aan de slag, zo kunt u binnen zeer korte tijd weer volledig gebruik maken van uw wasbak. Tot slot geven we u advies om een verstopte wasbak in de toekomst te voorkomen.

Service & kwaliteit van RRS

We zijn de partij voor het oplossen van al uw rioleringsproblemen. Wanneer u voor RRS kiest profiteert u van de onderstaande voordelen:

   Altijd bereikbaar: of dit nu midden in de nacht of in het weekend is
   Jarenlange ervaring met rioolproblemen
   Vestigingen in heel Nederland
   Marktleider op het gebied van rioleringsproblemen
   Voor particuliere en zakelijke opdrachten
   3 maanden garantie op onze werkzaamheden

Kosten wasbak ontstoppen

Bij RRS werken we met een vast basistarief, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor € 105,- inclusief BTW komen we langs, inclusief garantie, voorrijden, half uur arbeidsloon en materieel. In 85 % gevallen zijn wij instaat om de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Doen we iets langer over de werkzaamheden? Dan komt er € 26,- inclusief BTW extra per kwartier bij. Heeft u nog vragen over wasbak verstoppingen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op via 088 030 13 13 of maak online een afspraak.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?