Riool ontstoppen Veldhoven header afbeelding

Riool verstopt? Riool Reinigings Service RRS is de rioolservice in Veldhoven

Blijft er water staan in uw gootsteen, wastafel of douche? Spoelt het water niet goed weg in uw toilet of wc? Grote kans dat uw afvoer of riool verstopt is. Een vervelend probleem dat u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Voorkom bijkomende problemen zoals water- en stankoverlast. Neem direct contact op met Riool Reinigings Service. Dé rioolontstopper in Veldhoven. Onze specialisten verhelpen uw rioolverstopping vakkundig en snel! Dus geen stress. Bel RRS! 

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

RRS, uw loodgieter in Veldhoven

Riool Reinigings Service RRS is de ontstopper onder de loodgieters in Noord-Holland. Met ruim 350 monteurs door geheel Nederland is onze rioolservice ook in Veldhoven snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. Afvoer verstopt? 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn wij ook snel te plekke in Knegsel, Wintelre, Eindhoven, Valkenswaard, Waalre, Heeze maar ook in Geldrop en Nuenen om uw rioolproblemen te verhelpen. Uw rioolproblemen in vertrouwde handen. Neem contact op met dé specialist in uw regio!

Kosten ontstoppingsbedrijf Veldhoven

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?