Riool Verstopt Alphen aan den Rijn header afbeelding

RRS: Het ontstoppingsbedrijf in Alphen aan den Rijn

Heeft u op dit moment last van een verstopte WC? Of ervaart u problemen met uw riolering? Niets is vervelender dan een verstopping die optreed op een ongewenst moment. Gelukkig staat u er niet alleen voor.

Gelukkig staat u er niet alleen voor. Bij RRS zorgen wij ervoor dat uw wc binnen de kortste keren weer doorspoelt zoals het hoort.

Kwaliteit service, iedere dag weer

Uw verstopte afvoer of riool ontstoppen is geen prettige klus, daar weten wij alles van. Het is een klus waarbij nauwkeurigheid belangrijk is. U wilt niet dat het probleem zich blijft voordoen of zelfs erger wordt. Niemand zit te wachten op een grotere verstopping of zelfs lekkage.

Gelukkig hoeft u zich bij de RRS in Alphen aan den Rijn geen zorgen te maken om een verstopte riolering. Wij zijn uw helpende hand bij dit soort problemen. Wij bieden een uitstekende service en zijn snel ter plaatse. 

Met ruim 300 monteurs door Nederland zijn we ook in De Meern, Hoofddorp, Zoetermeer, Gouda of Leiden snel ter plekke om uw afvoer te ontstoppen en uw verstopping te verhelpen.

U kunt op ons vertrouwen als het gaat om snelheid, vakmanschap en jarenlange ervaring. En dit alles doen wij natuurlijk vakkundig. Dat is de rioolservice in Alphen aan den Rijn waar u op kunt rekenen!

Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Wij verrichten alle werkzaamheden rondom het riool. Wat uw vraag ook is, wij vinden altijd een passende oplossing om u verder te helpen. Voor welke werkzaamheden rondom de riolering u RRS inschakelt, wij werken met een team vakkundige experts die pas weggaan als de klus is geklaard. Wij ontstoppen of repareren uw riool. Of het nu gaat om een kleine verstopping of een grotere klus, wij gaan dagelijks op pad. Is er iets verstopt in Alphen aan den Rijn of daarbuiten? Geen deur is voor ons te ver.

24 uur per dag beschikbaar

Wat uw probleem ook is, wij staan altijd voor uw klaar. Heeft u bijvoorbeeld een verstopte gootsteen? Dan bent u misschien vast al aan de slag geweest met een rubberen ontstopper. Mocht dit niet baten, dan adviseren we u om professionele hulp in te schakelen.

Heeft u problemen op het gebied van een verstopt afvoer? Wij zijn dag en nacht bereikbaar om u uit de brand te helpen. Met de service van RRS in Alphen aan den Rijn kunt u er vanuit gaan dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Kosten

Bij RRS zijn we helder over de kosten. We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij in staat de verstopping voor dit tarief te verhelpen.

Mochten onze loodgieters in Alphen aan de Rijn langer over de werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Meer weten? Bekijk dan ook onze tarieven en garantie. En zoals altijd: geen succes, geen betaling!

Direct RRS inschakelen of meer weten? Neem telefonisch contact op via 088 - 030 13 13 of maak online een afspraak. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.


Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?