Riool verstopt Gouda header afbeelding

Riool verstopt in Gouda? Bel direct RRS

Riool Reinigings Service in Gouda ontstopt uw afvoer snel

Is uw keuken, wastafel, toilet of douche verstopt of heeft u een ander rioolprobleem? Stank- of wateroverlast? Bel dan de vestiging van Riool Reinigings Service RRS in Gouda.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

RRS, uw loodgieter voor Gouda en omgeving

Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Gouda. Afvoer verstopt? Met ruim 350 monteurs door geheel Nederland zijn we ook in Gouda en omgeving snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Leiden en Woerden om uw rioolproblemen te verhelpen.

Kosten ontstoppingsbedrijf Gouda

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?