Riool verstopt Leiden header afbeelding

Riool ontstoppen? Riool Reinigings Service RRS is het ontstoppingsbedrijf van Leiden

Blijft er water staan in uw gootsteen, wastafel of uw douche? Spoelt het water niet goed weg in uw wc of toilet?  Dan is de kans groot dat uw afvoer of riool verstopt is. Een vervelend probleem dat u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Voorkom bijkomende problemen zoals water- en stankoverlast en neem direct contact op met Riool Reinigings Service. Dé rioolontstopper van Leiden. Onze specialisten verhelpen uw rioolverstopping vakkundig en snel! Dus geen stress. Bel RRS! 

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

RRS, de loodgieter voor uw verstopping in Leiden

Riool Reinigings Service RRS is het ontstoppingsbedrijf onder de loodgieters in Zuid-Holland. Met ruim 250 monteurs door geheel Nederland is onze rioolservice ook in Leiden snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. Riool verstopt? 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn wij ook snel te plekke in Den Haag, Gouda, Amsterdam om uw rioolproblemen te verhelpen. Uw rioolproblemen in vertrouwde handen. Neem contact op met dé specialist in uw regio!

Kosten ontstoppingsbedrijf Leiden

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?