Riool ontstoppen Heerenveen header afbeelding

Riool ontstoppen Heerenveen?

Riool Reinigings Service ontstopt uw riool snel

Is uw wastafel, keukenafvoer, douche, toilet verstopt of heeft u een andere rioolverstopping in Heerenveen? Water- of stankoverlast? Bel dan Riool Reinigings Service RRS.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

RRS, uw loodgieter in Heerenveen

Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Heerenveen. Afvoer verstopt? Met ruim 350 monteurs door geheel Nederland zijn we in Heerenveen de rioolservice die snel ter plekke is om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Leeuwarden, Harlingen, Sneek, Drachten en Groningen om uw rioolproblemen te verhelpen. Bel ons nu: 0513 - 760 036. Maar ook in Amersfoort, Zwolle en Apeldoorn zijn we snel ter plekke!

Kosten ontstoppingsbedrijf Heerenveen

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?