Riool verstopt Sneek header afbeelding

Riool verstopt Sneek?

Riool Reinigings Service ontstopt uw riool vakkundig en snel!

Is uw wastafel, keukenafvoer, douche of wc verstopt? Heeft u een ander rioolprobleem in Sneek? Stank- of wateroverlast? Bel dan Riool Reinigings Service RRS in Sneek.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

RRS, de rioolspecialist van Sneek

Riool Reinigings Service RRS is het ontstoppingsbedrijf onder de loodgieters in Sneek. Riool ontstoppen? Met ruim 350 monteurs door geheel Nederland zijn we in Sneek de rioolspecialist die snel ter plekke is om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Harlingen, Leeuwarden, Drachten en Groningen om uw rioolproblemen te verhelpen. Bel ons nu: 0515 - 760 076. 

Kosten ontstoppingsbedrijf Sneek

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?