Riool verstopt Urk header afbeelding

Riool ontstoppen in Urk en omstreken?

Riool Reinigings Service in Urk ontstopt uw afvoer snel

Is uw vaatwasser verstopt, wasmachine afvoer verstopt, wc verstopt, of heeft u een afvoer ontstopping? Water- of stankoverlast? Bel dan de vestiging van Riool Reinigings Service RRS in Urk.

RRS, uw loodgieter in Urk

Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Urk. Afvoer verstopt? Met ruim 350 monteurs door Nederland zijn we ook in Urk snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Emmeloord, Dronten, IJsselmuiden, Lelystad, Kampen, Steenwijk, Doornspijk, Oldebroek, of Hasselt om uw rioolproblemen te verhelpen.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Kosten ontstoppingsbedrijf Urk

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Kwaliteit service voor ontstopping van uw WC of afvoer in Urk

Uw vaatwasser verstopt of wc verstopt is geen prettige klus, daar weten wij alles van. Het is een klus waarbij nauwkeurigheid belangrijk is. U wilt niet dat het probleem zich blijft voordoen of erger wordt. Niemand zit te wachten op een grotere verstopping of zelfs lekkage. Gelukkig hoeft u zich bij de RRS in Urk geen zorgen te maken over een afvoer ontstopping. Wij zijn uw helpende hand bij dit soort problemen. Wij bieden een uitstekende service en zijn snel ter plaatse.

Het werkgebied van RRS Urk

RRS Urk biedt service in de hele provincie Flevoland. In de volgende plaatsen staan wij klaar om u te helpen met uw rioolproblemen:

  • Doornspijk
  • Oldebroek
  • Hasselt

Een afspraak voor het ontstoppen van uw afvoer maakt u eenvoudig online. Ook kunt u 24 uur per dag telefonisch contact opnemen via 038 - 8450 300.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?