Riool verstopt Ridderkerk header afbeelding

Riool ontstoppen in Ridderkerk en omstreken?

Riool Reinigings Service in Ridderkerk ontstopt uw afvoer snel

Is uw afvoer vaatwasser verstopt, wastafel verstopt, wasmachine verstopt, of heeft u een rioolverstopping? Water- of stankoverlast? Bel dan de vestiging van Riool Reinigings Service RRS in Ridderkerk.

RRS, uw loodgieter in Ridderkerk

Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Ridderkerk. Afvoer verstopt? Met ruim 300 monteurs door Nederland zijn we ook in Ridderkerk snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Beijerland, Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Sliedrecht, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, of Poortugaal om uw rioolproblemen te verhelpen.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Kosten ontstoppingsbedrijf Ridderkerk

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Kwaliteit service voor ontstopping van uw WC of afvoer in Ridderkerk

Uw afvoer vaatwasser verstopt of wasmachine verstopt is geen prettige klus, daar weten wij alles van. Het is een klus waarbij nauwkeurigheid belangrijk is. U wilt niet dat het probleem zich blijft voordoen of erger wordt. Niemand zit te wachten op een grotere verstopping of zelfs lekkage. Gelukkig hoeft u zich bij de RRS in Ridderkerk geen zorgen te maken over een rioolverstopping. Wij zijn uw helpende hand bij dit soort problemen. Wij bieden een uitstekende service en zijn snel ter plaatse.

Het werkgebied van RRS Ridderkerk

RRS Ridderkerk biedt service in de hele provincie Zuid-Holland. In de volgende plaatsen staan wij klaar om u te helpen met uw rioolproblemen:

Een afspraak voor het ontstoppen van uw afvoer maakt u eenvoudig online. Ook kunt u 24 uur per dag telefonisch contact opnemen via 078 - 7600 350.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?