Riool ontstoppen Nootdorp header afbeelding

Riool Reinigings Service in Nootdorp voor het snel ontstoppen van uw riool

Is uw keuken, wastafel, douche, toilet verstopt of heeft u een andere rioolverstopping? Water- of stankoverlast? Riool ontstoppen! Bel dan de vestiging van Riool Reinigings Service RRS in Zoetermeer voor het ontstoppen van uw afvoer. We zijn 24 uur per dag bereikbaar op 079 - 760 0399.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Riool ontstoppen Nootdorp voorkomen
Riool ontstoppen door vetten en olien (jus, etensresten) Deze stoffen hechten zich gemakkelijk aan de buis-wand waardoor het slechts een kwestie van tijd is dat de rioolverstopping zal gaan plaatsvinden. Doe vet b.v. in de oude verpakking voor u het in de vuilnisbak gooit.

Riool ontstoppen door vezelachtig- textiel
Poetsdoeken, vaatdoeken, dweilen en de steeds populairder wordende éénmalige vochtige doekjes stromen moeilijk af. Voor (dames)verbandartikelen en condooms geldt hetzelfde. Voorkom dat u u riool moet ontstoppen!

Riool ontstoppen door kattebakvulling of bouwmaterialen
Ook zaken als kattebakgrind en restanten van bouwmaterialen kunnen problemen veroorzaken in het riool.

Kosten ontstoppingsbedrijf Nootdorp

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?