Riool verstopt Haren header afbeelding

Riool verstopt in Haren?

Riool Reinigings Service RRS is ook in de regio Haren dé rioolservice

Blijft er water staan in uw gootsteen, wastafel of douche? Spoelt het water niet goed weg in uw toilet of wc? Grote kans dat uw afvoer of riool verstopt is. Een vervelend probleem dat stress veroorzaakt en u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost wilt hebben.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Voorkom bijkomende problemen zoals water- en stankoverlast. Neem direct contact op met Riool Reinigings Service. Dé rioolservice bij u in regio Haren. Onze specialisten verhelpen uw rioolverstopping vakkundig en snel! Dus geen stress. Bel RRS!

RRS, uw loodgieter in Haren

Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Haren. Met ruim 300 monteurs door geheel Nederland is onze rioolservice ook in Haren snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. Afvoer verstopt? 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn wij ook snel te plekke in Hoogezand-Sappemeer, Veendam, Delfzijl, WinschotenStadskanaal, Leek of Bedum maar ook in Groningen en Leeuwarden om uw rioolproblemen te verhelpen.

Ook rioolproblemen door bijvoorbeeld aardbevingsschade zijn bij ons in vertrouwde handen. Neem contact op met dé rioolservice in uw regio!

Kosten ontstoppingsbedrijf Haren

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?