Riool verstopt Haaksbergen header afbeelding

Riool verstopt in Haaksbergen en omstreken?

Riool Reinigings Service Haaksbergen ontstopt uw afvoer snel

Is uw douche, toilet, wastafel of gootsteen verstopt of heeft u een andere rioolverstopping? Water- of stankoverlast? Bel dan de vestiging van Riool Reinigings Service RRS in Haaksbergen.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

RRS, dè rioolservice van Haakbergen

Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Haaksbergen. Afvoer verstopt? Met ruim 300 monteurs door geheel Nederland zijn we ook in Haaksbergen snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoerleiding snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Delden, Borne, Goor en Bentelo om uw afvoerproblemen te verhelpen. Kortom; RRS, de rioolservice van Twente! 

Kosten ontstoppingsbedrijf Haaksbergen

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?