24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Riool verstopt Enschede header afbeelding

Riool verstopt Enschede en omstreken?

Riool Reinigings Service Enschede ontstopt uw riool snel

Riool verstopt in Enschede? Is uw keuken, wastafel, douche, toilet verstopt of heeft u een andere rioolverstopping? Water- of stankoverlast? Bel dan de rioolservice van Enschede; Riool Reinigings Service RRS, de rioolontstopper van Enschede. 

RRS, uw loodgieter voor uw riool in Enschede

Riool Reinigings Service RRS is het ontstoppingsbedrijf onder de loodgieters in Enschede. Riool verstopt? Met ruim 250 monteurs door geheel Nederland zijn we ook in Enschede snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Hengelo, Oldenzaal, Deventer, Almelo, Haaksbergen, Borne, Goor en Delden om uw rioolproblemen te verhelpen. Kortom; de rioolspecialist van Twente! 

Kosten ontstoppingsbedrijf Enschede

We hanteren een starttarief van € 87,- exclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 21,- exclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!


Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?