24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Riool ontstoppen Emmen header afbeelding

Snel en vakkundig riool ontstoppen in Emmen

Op zoek naar een goede loodgieter in Emmen? Dan helpt RRS u graag verder. RRS is dé specialist op het gebied van rioleringen. De Riool Reinigings Service kan elk riool ontstoppen in Emmen, maar natuurlijk ook op andere plekken in Nederland. Vanuit onze vestigingen in Zuidbroek en Ane werken wij overal in Nederland. U kunt ons bij problemen 24 uur per dag bellen via 0591 71 41 70. Wij zorgen er dan voor dat we zo snel mogelijk bij u langskomen.

Riool verstopt in Emmen? RRS lost het op!

Is uw riool verstopt en bent u op zoek naar een loodgieter in Emmen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. RRS, wat staat voor Riool Reinigings Service, is dé specialist op het gebied van rioleringen. Is er een riool verstopt in Emmen, dan zorgen wij ervoor dat onze medewerkers snel ter plaatse zijn. Wij beschikken over meer dan 250 monteurs in heel Nederland en kunnen daarom ook snel problemen in Emmen oplossen. Uiteraard zijn wij ook snel ter plekke in Meppel, Assen, Hoogeveen, Roden, Groningen, Leeuwarden of Heerenveen. Aarzel niet, maar bel ons direct!

Kosten ontstoppingsbedrijf Emmen

We hanteren een starttarief van € 87,- exclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 21,- exclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!


Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?