Loodgieter in Rozenburg header afbeelding

Zoekt u een vakkundige loodgieter in Rozenburg?

Is uw keuken, wastafel, douche, toilet verstopt of heeft u een andere rioolverstopping? Heeft u last van stank of wateroverlast? Wat u nodig hebt is vakkundige hulp van een loodgieter in de buurt. Met meer dan 350 loodgieters in heel Nederland kunnen we snel ter plekke zijn om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar staan onze loodgieters klaar om uw rioolproblemen te verhelpen.

Kosten loodgieter Rozenburg

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij in staat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Met spoed een loodgieter in Rozenburg

Doordat RRS 24 uur per dag bereikbaar is, staan onze loodgieters altijd klaar! Sommige problemen kunnen niet op zich laten wachten. Bij een ontstopping of lekkage wilt u zo snel mogelijk een loodgieter bij u op de stoep. Door ons grote werkveld kunnen onze loodgieters snel ter plaatse zijn in Rozenburg

Het werkgebied van RRS Rozenburg

RRS Rozenburg biedt loodgieter service in heel de provincie Zuid-Holland. Ook in de volgende plaatsen staan onze loodgieters voor u klaar om uw rioolproblemen te verhelpen;

Een afspraak voor het ontstoppen van uw afvoer maakt u eenvoudig online. Ook kunt u 24 uur per dag telefonisch contact opnemen via 010 - 292 1414.

Werkzaamheden van onze loodgieters

Onze loodgieters zijn niet alleen inzetbaar bij verstoppingen of lekkages. De loodgieters van RRS zijn ook inzetbaar voor: reinigen, inspecteren en preventief onderhoud van de riolering. Door preventief te inspecteren voorkomt u ongemak en hoge kosten.

Loodgieters voor ontstopping van uw WC of afvoer in Rozenburg

Is uw toilet verstopt of spoelt de afvoer niet meer door? Dit is een klus waarbij nauwkeurigheid belangrijk is. U wilt natuurlijk niet dat de verstopping terug blijft komen of nog erger wordt. Als dit probleem niet wordt opgelost kan dit zorgen voor een grotere verstopping of zelfs een lekkage. Gelukkig zijn de loodgieters van RRS in Rozenburg gespecialiseerd in deze problemen. De loodgieters van RRS bieden een uitstekende service en zijn snel ter plaatse voor het verhelpen van uw probleem.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?