Riool ontstoppen in Nijverdal

Niets is zo vervelend als een verstopping van uw riool. Het zorgt voor nare en vieze luchtjes en het kan leiden tot lekkages en overstromingen. Het is het beste om een verstopt riool zo snel mogelijk te verhelpen. En als ontstoppingsbedrijf in Nijverdal begrijpen wij dat u het snel en goed opgelost wilt hebben. Bij RRS rekenen wij dan ook volledig af met uw problemen. In Nijverdal en omgeving zijn wij altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Dus is uw afvoer, wc of riool verstopt? Geen stress, voor een rioolverstopping in Nijverdal belt u direct naar RRS.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Voordelen van RRS ontstoppingsbedrijf in Nijverdal

RRS is een professioneel ontstoppingsbedrijf in Nijverdal en omgeving. Met onze ervaren monteurs rekenen wij definitief af met al uw verstoppingen. Of u nu in Grootlochter, Noetsele, de Kruidenwijk of meer in Hulsen of Hellendoorn woont, wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Met de beste monteurs pakken wij uw probleem volledig aan. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u nergens meer omkijken naar.

Riool verstopt? RRS gaat direct aan de slag

In sommige gevallen is een verstopt riool eenvoudig zelf op te lossen met bijvoorbeeld keukensoda en warm water. Maar lukt het niet om zelf een oplossing te vinden voor uw verstopping in Nijverdal? Schakel dan de hulp van RRS in. Met onze speciale apparaten en technieken sporen wij de verstoppingen op en lossen wij het probleem zo snel mogelijk voor u op. Uw leidingen zijn binnen een dag weer schoon en ontstopt zonder dat u last heeft van hak- en breekwerk.

Afvoerleidingen mechanisch reinigen

Blijkt het probleem afkomstig van een afvoerleiding, zoals bijvoorbeeld uw toilet, wastafel of gootsteen? Dan gaan onze monteurs binnenshuis te werk met het reinigen van de afvoerleiding. De afvoersystemen worden gefreesd totdat de leidingen volledig schoon zijn en geen vuil meer bevatten.

Grondafvoerleidingen ontstoppen met waterdruk

Verstoppingen die afkomstig zijn vanuit de grondafvoerleidingen, worden gespoeld met waterdruk reiniging. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle restanten van de verstopping rondom het huis verdwijnen.
Dus is uw riool verstopt? Schakel dan onze ontstoppingsdienst in Nijverdal in en het probleem wordt snel verholpen. Wilt u rioleringsproblemen voorkomen? Met een onderhoudsovereenkomst helpen wij u graag vóórdat het probleem zich voordoet. Zo heeft u nooit meer last van nare luchtjes in huis.

Kosten ontstoppingsbedrijf Nijverdal

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Last van een verstopping? Neem direct contact op!

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wilt zijn van uw verstopping. Schakel daarom direct een loodgieter van RRS Nijverdal in en reken definitief af met de nare geurtjes in huis. Is het probleem niet naar wens opgelost? Geen succes, is geen betaling. Neem telefonisch contact op via 0546 - 702 300 of maak online een afspraak. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?