Kunnen we u ergens mee helpen?

In deze sectie vindt u antwoorden op algemene vragen over Riool Reinigings Service RRS. Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Stuur ons een e-mail en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht!

Filteren op zoekwoord

Vragen & antwoorden

Gebruiken jullie 085-telefoonnummers?

Nee. 085-nummers worden vaak gebruikt door/in verband gebracht met malafide bedrijven. Wij gebruiken de vertrouwde 088-nummers, een 0800-nummer en lokale netnummers voor onze vestigingen.

Pas op voor louche loodgieters!

Riool Reinigings Service RRS heeft op dit moment dagelijks te maken met het oneigenlijk gebruik van haar naam. De misleiders adverteren in Google op de naam van RRS en doen zich telefonisch voor als medewerker van RRS. De monteurs ter plekke geven aan ingehuurd te zijn door RRS, echter dragen zij geen bedrijfskleding van RRS en rijden veelal in witte bussen, in tegenstelling tot onze herkenbare gele bus.

Wij proberen deze opdrachten zoveel mogelijk te herkennen en klanten direct te informeren, echter kunnen wij niet voorkomen dat consumenten en bedrijven opgelicht worden. Wij adviseren u goed te kijken of u zich bevindt op een site van Riool Reinigings Service RRS (www.rrs.nl), indien u op zoek bent naar ons telefoonnummer of met ons een online afspraak wilt maken.

Recent schreef ook de consumentenbond hier een artikel over: Pas op voor louche loodgieters

Ik heb ontstoppingsmiddel gebruikt, kan ik een afspraak maken?

Als u ontstoppingsmiddel gebruikt heeft kan dit vervelende gevolgen hebben voor de riolering. Het middel kan verstenen en sommige producten lossen de lijm op welke de pvc verbindingen bij elkaar houden. Daarnaast is ontstoppingsmiddel erg bijtend en vormt het dus een risico voor onze service-monteur. Uiteraard kunt u een afspraak met ons maken, maar het is erg belangrijk dat u aangeeft ontstoppingsmiddel gebruikt te hebben.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?