Planner (32-40 u p/w) - Den Bosch header afbeelding

Planner (32-40 u p/w) - Den Bosch

 • Noord-Brabant
 • Fulltime
 • 12 juli 2023
 • MBO

Wie zijn wij?

Riool-Reinigings-Service RRS is in Nederland al ruim 50 de specialist op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van afvoerleidingen. Er worden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar rioolverstoppingen opgelost. RRS is een landelijke organisatie met in totaal ruim 350 monteurs verspreid over 12 vestigingen in Nederland. Het is een dynamische en professionele omgeving waar klantgerichtheid centraal staat.

Hoe ziet je dag eruit?

Even voor 08.00 uur kom je op kantoor aan. Je bent benieuwd wat deze dag gaat brengen. Je hebt gisteren samen met je collega's afspraken gemaakt voor alle monteurs en je ziet op je pc dat ze allemaal onderweg zijn naar hun eerste opdracht. De monteurs zijn nog niet helemaal volgepland, want je weet dat er vandaag nog klanten gaan bellen die per se vandaag geholpen moeten worden. Dat maakt het werk van een planner leuk en spannend. Net als je denkt dat alles geregeld is, meldt zich een klant die jouw planning helemaal in de war gooit. Of een monteur belt op met de boodschap dat zijn werkzaamheden uitlopen. Aan jou om dan creatief en flexibel om te gaan met veranderende omstandigheden. Dat levert jou geen stress op, maar wel lekkere spanning. Dat maakt jou tot de vakman/vakvrouw die met behulp van super software alle lijntjes buiten strak houdt, zorgt voor een efficiĆ«nte planning voor monteurs en een heleboel tevreden klanten. Dit doe je samen met je collega's van de vestiging en soms ook met collega planners van andere vestigingen. 

Maar jouw verantwoordelijkheid gaat verder dan opdrachten aannemen en inplannen bij monteurs. Jij bent degene die door goed doorvragen alle voor de monteur relevante informatie noteert. Tevens zorg je ervoor dat collega's van de administratie snel de factuur naar de klant kunnen sturen. Kortom, jij bent de spin in het web die zich niet gek laat maken door verrassingen en er voor zorgt dat collega's uit kunnen blinken.

Wat ga je doen?

Als planner van Den Bosch ben je verantwoordelijk voor het aannemen van telefonische reparatieverzoeken en het inplannen van onze monteurs. Werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn o.a.:

 • Correct aannemen van de opdracht en het controleren van de verstrekte informatie;
 • Mede-bewaken van de voortgang en kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden.
 • Vaststellen van de aard en ernst van het probleem op basis van de verstrekte informatie;
 • Registreren van de opdracht en de klantgegevens;
 • Verstrekken van de juiste informatie aan de klant;
 • Inplannen en gereed melden van de te verrichten werkzaamheden in ons planningssysteem;
 • Verstrekken van opdrachten en werkinformatie aan de monteurs.

Wie zoeken wij?

Je hebt een klant- en servicegerichte houding en bent in staat om snel oplossingen aan te reiken. Je communicatie is hierbij helder en concreet. Daarnaast vind je het leuk om in een operationele omgeving te werken, heb je affiniteit met techniek en heb je topografische kennis. Wat zoeken wij nog meer?

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau
 • Je hebt een proactieve houding
 • Je kunt snel schakelen
 • Je bent stressbestendig

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer. Je salaris wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook is er binnen RRS veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Interesse?

Wil je graag bij ons komen werken? Reageer dan snel via de knop solliciteren. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hans van der Zalm, bedrijfsleider, via 073 639 4010.

Solliciteren

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?