24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Riool ontstoppen Zierikzee header afbeelding

Riool verstopt Zierikzee? 

Riool Reinigings Service is dè rioolservice in Zierikzee die uw afvoer snel en vakkundig ontstopt.
Wastafel, keukenafvoer, douche, toilet verstopt of heeft u een ander afvoerprobleem? Riool verstopt? Stank- of wateroverlast? Bel dan Riool Reinigings Service RRS, de snelste ontstopper van Zierikzee en omstreken. 

Rioolspecialist in Zierikzee of omgeving nodig?
Riool Reinigings Service RRS is in Zierikzee het ontstoppingsbedrijf onder de loodgieters. Riool verstopt? Riool ontstoppen? Met ruim 250 monteurs door geheel Nederland zijn we ook in Zierikzee en snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer vakkundig en snel. Uiteraard zijn we ook snel bij u thuis in Vlissingen, Middelburg, Terneuzen, Goes of de rest van Zeeland om uw riool te ontstoppen. 

Kosten ontstoppingsbedrijf Zierikzee

We hanteren een starttarief van € 99,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 24,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?