24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Stank in huis header afbeelding

Tijdelijke of permanente stankoverlast

Als uw riool verstopt is, is het vaak meteen duidelijk waar allerlei nare geuren vandaan komen. Heel wat lastiger is dat te bepalen als niets wijst op een verstopping, maar delen van uw huis wel regelmatig bij een bepaalde wind of veel neerslag stinken naar riool geur. Of –erger nog- als er sprake is van een permanente stankoverlast.

Stankoverlast in uw nieuwbouwwoning

Stankproblemen door een afvoer of leiding treft u minder snel aan in een nieuwbouwhuis. Is uw woning al wat ouder en heeft u last van riool geur zónder aanwijsbare verstopping, dan doet u er goed aan om er een specialist bij te roepen. U vermijdt namelijk grotere én kostbare problemen in de toekomst als u de oorzaak van de stankoverlast al in een eerder stadium laat opsporen.

Nare geuren verhelpen? Bel de specialist!

Riool Reinigings Service RRS is gespecialiseerd in alle binnen- en buitenrioleringen. En beschikt over diverse apparaten en technieken, waarmee snel en adequaat uw stankproblemen worden geanalyseerd. Is de oorzaak eenmaal bekend, is ook de keuze en soort van noodzakelijke reiniging vast te stellen. Ontluchten, schoonboren, schoonfrezen, leegzuigen, reinigen onder hoge waterdruk – het zijn allemaal voorbeelden van methoden, waarmee RRS definitief afrekent met stankoverlast in uw toilet, badkamer, keuken of elders in uw woning!

Bel de specialist bij u in de buurt: 0800 - 099 13 13

Stankoverlast kan ook veroorzaakt worden door muizen, ratten of ander ongedierte in huis. Voor ongediertebestrijding verwijzen we u graag naar Meldpunt Ongedierte.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?