Riool schade aardbeving? header afbeelding

Aardbevingsschade aan uw afvoerleiding? RRS verhelpt vakkundig rioolproblemen

De aanhoudende gaswinning in het Groningerveld veroorzaakt de afgelopen jaren steeds meer aardbevingen in Groningen. Zichtbare scheuren en onbewoonbaar verklaarde huizen tot gevolg. De schade in de grond aan rioleringen is daarentegen niet direct zichtbaar en verdient meer aandacht. De rioolproblemen die daar ontstaan worden vaak door aanhoudende stank- of wateroverlast pas duidelijk. Riool Reinigings Service RRS is gespecialiseerd in het verhelpen van rioolproblemen en biedt u een passende oplossing.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Niet alleen huizen of gebouwen ondervinden hierdoor grote schade. Ook zaken onder het maisveld zoals rioleringen en funderingen hebben hieronder te lijden. Schade die niet direct zichtbaar is, maar waarvan vast staat dat zij problemen veroorzaakt. Zeker in het gebied rondom Loppersum is het daarom belangrijk dat afvoerleidingen goed geïnspecteerd worden op mogelijke schade als gevolg van een aardbeving.

Een veel voorkomend probleem door aardbevingsschade is het ontstaan van scheuren in uw afvoerleidingen. Voornamelijk oudere woningen met gresbuizen zijn hier extra gevoelig voor. Ook het verzakken van een afschotleiding kan nare gevolgen hebben.

Stank- of wateroverlast? Riool Reinigings Service RRS inspecteert uw riool vakkundig

Riool Reinigings Service RRS is dé specialist voor het inspecteren van uw afvoerleidingen. Scheuren en verzakkingen kunnen door Riool Reinigings Service Groningen door middel van een rook- of camera inspectie waargenomen worden. Inspecties worden uitgewerkt in een rapport en digitaal aangeleverd aan de klant. Hierdoor weet u snel waar u aan toe bent en wat de vervolgstappen zijn. Daarnaast kunt u met het rapport de geconstateerde schade aantonen bij de verzekering.

De oplossing binnen handbereik

Na het constateren van de gebreken kunnen deze meestal direct verholpen worden. In sommige gevallen wordt hiervoor onze dochteronderneming HRT ingeschakeld. Holland Riooltechniek is gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en herstel van afvoerleidingen en zorgt voor constructieve oplossingen.

Wilt u meer informatie?
Heeft u vragen over aardbevingsschade aan uw riolering, schade aan uw afvoerleiding of interesse in onze diensten? Neem contact op met Riool Reinigings Service vestiging Groningen voor een advies op maat. 

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?