Riool ontstoppen Maastricht header afbeelding

Riool verstopt in Maastricht en omstreken?

Riool Reinigings Service is het ontstoppingsbedrijf in uw regio

Blijft er water staan in uw gootsteen, wastafel of douche? Loopt het water niet goed weg in uw toilet of wc? Grote kans dat uw afvoer verstopt is.

Een probleem dat u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Voorkom water- en stankoverlast. Bel direct de vestiging van Riool Reinigings Service RRS in Roermond. Dé rioolontstopper bij u in de regio. Onze specialisten verhelpen uw rioolverstopping snel en vakkundig!

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

RRS, uw loodgieter in Maastricht

Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Maastricht. Afvoer verstopt? Met ruim 350 monteurs door geheel Nederland zijn we ook in Maastricht snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Geleen, Brunssum, Heerlen, Landgraaf of Kerkrade, maar ook in Valkenburg, Gulpen of Vaals om uw rioolproblemen te verhelpen.

Kosten ontstoppingsbedrijf Maastricht

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?