Riool ontstoppen Lelystad header afbeelding

Riool ontstoppen Lelystad? 

Riool Reinigings Service in Lelystad ontstopt uw afvoer snel en vakkundig
Douche, wastafel, keukenafvoer, toilet verstopt of heeft u een ander rioolprobleem? Riool verstopt? Stank- of wateroverlast? Bel dan Riool Reinigings Service RRS, de snelste ontstopper van Lelystad en omstreken. 

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Ontstoppingsbedrijf in Lelystad nodig?
Riool Reinigings Service RRS is in Lelystad de ontstoppingsdienst onder de loodgieters. Riool verstopt? Riool ontstoppen? Met ruim 350 monteurs door geheel Nederland zijn we ook in Lelystad snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer vakkundig en snel. Uiteraard zijn we ook snel bij u thuis in Dronten, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere of de rest van Flevoland om uw riool te ontstoppen.

Kosten ontstoppingsbedrijf Lelystad

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?