Riool verstopt Ede header afbeelding

Riool verstopt Ede of omgeving?

Op zoek naar een goede loodgieter in Ede? Dan helpt RRS u graag verder. RRS is dé specialist op he gebied van rioleringen. De Riool Reinigings Service kan elk riool ontstoppen in Ede, maar natuurlijk ook op andere plekken in Nederland. Vanuit onze vestigingen in Duiven en De Meern werken wij overal in Nederland. 

U kunt ons bij problemen 24 uur per dag bellen via 0318 - 71 21 90. Wij zorgen er dan voor dat we zo snel mogelijk bij u langskomen.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Riool verstopt in Ede? Wij helpen!

Is uw riool verstopt en bent u op zoek naar een loodgieter in Ede? Dan hoeft u niet verder te zoeken. RRS, wat staat voor Riool Reinigings Service, is dé specialist op het gebied van rioleringen. Is er een riool verstopt in Ede, dan zorgen wij ervoor dat onze medewerkers snel ter plaatse zijn. Wij beschikken over ruim 350 monteurs in heel Nederland en kunnen daarom ook snel problemen in Ede oplossen. 

Kosten ontstoppingsbedrijf Ede

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?