24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Riool ontstoppen Den Bosch header afbeelding

Riool ontstoppen in Den Bosch?

Riool Reinigings Service RRS is de rioolservice voor het ontstoppen van uw riool! RRS, hèt ontstoppingsbedrijf van Den Bosch!
Blijft er water staan in uw gootsteen, wastafel of douche? Spoelt het water niet goed weg in uw toilet of wc? Grote kans dat uw riool of afvoer verstopt is. Een vervelend probleem dat stress veroorzaakt en u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. 
Voorkom bijkomende problemen zoals water- en stankoverlast. Neem direct contact op met Riool Reinigings Service Den Bosch. Het rioleringsbedrijf bij u in de regio. Dé specialist in riool ontstoppen verhelpt uw rioolverstopping vakkundig en snel! Dus geen stress. Bel RRS! 

RRS, uw loodgieter in Den Bosch
Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Den Bosch. 
Met ruim 250 monteurs door geheel Nederland is onze rioolservice ook in Den Bosch snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. Verstopping in Den Bosch? 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Oss, Veghel, Boxtel, Zaltbommel en Tilburg maar ook in Eindhoven of Breda om uw rioolproblemen te verhelpen. Uw rioolproblemen in vertrouwde handen. Neem contact op met het rioleringsbedrijf in uw regio!

Kosten ontstoppingsbedrijf Den Bosch

We hanteren een starttarief van € 87,- exclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 21,- exclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!


Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?