Riool verstopt Brunssum header afbeelding

Riool verstopt in Brunssum en omstreken?

Riool Reinigings Service is het ontstoppingsbedrijf in uw regio. Blijft er water staan in uw toilet, gootsteen of douche? Loopt het water niet goed weg in uw wastafel? Grote kans dat uw afvoerleiding verstopt is.

Een probleem dat u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Voorkom stank- en wateroverlast. Bel direct de vestiging van Riool Reinigings Service RRS. Dé rioolontstopper bij u in de regio Brunssum. Onze specialisten verhelpen uw rioolverstopping snel en vakkundig!

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

RRS, de loodgieter van Brunssum en omgeving

Riool Reinigings Service RRS is de ontstoppingsdienst onder de loodgieters in Brunssum. Afvoer verstopt? Met ruim 350 monteurs door geheel Nederland zijn we ook in Brunssum snel ter plekke om uw riool te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar reinigen wij uw afvoer snel en vakkundig. Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in Sittard, Landgraaf, Heerlen, Hoensbroek Nuth, Kerkrade, Brunssum, Geleen, maar ook in Valkenburg of Maastricht om uw rioolproblemen te verhelpen.

Kosten ontstoppingsbedrijf Brunssum

We hanteren een starttarief van € 115,- inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 27,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Last van een verstopping? Neem direct contact op!

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wilt zijn van uw verstopping. Schakel daarom direct een loodgieter van RRS in en reken definitief af met de nare geurtjes in huis. Is het probleem niet naar wens opgelost? Geen succes, is geen betaling. Neem telefonisch contact op via 0475 - 311 311 of maak online een afspraak. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?