Oneigenlijk gebruik naam RRS header afbeelding

Riool Reinigings Service RRS heeft op dit moment dagelijks te maken met het oneigenlijk gebruik van haar naam. De misleiders adverteren in Google op de naam van RRS en doen zich telefonisch voor als medewerker van RRS. De monteurs ter plekke geven aan ingehuurd te zijn door RRS, echter dragen zij geen bedrijfskleding van RRS en rijden veelal in witte bussen, in tegenstelling tot onze herkenbare gele bus.

Daarnaast dienen klanten zeer hoge bedragen (ca. €800,- of meer) te voldoen voor een rioolverstopping. Mocht het probleem niet snel op te lossen zijn dan maakt men uit naam van de klant een opdracht aan bij RRS, laat de klant alvast betalen, laat hem of haar achter met het probleem en deelt mede dat er een collega komt die het probleem kosteloos zal verhelpen.

Wij proberen deze opdrachten zoveel mogelijk te herkennen en klanten direct te informeren, echter kunnen wij niet voorkomen dat consumenten en bedrijven opgelicht worden. Wij adviseren u goed te kijken of u zich bevindt op een site van Riool Reinigings Service RRS (www.rrs.nl), indien u op zoek bent naar ons telefoonnummer of met ons een online afspraak wilt maken.

Lees ook het artikel van de consumentenbond: Pas op voor louche loodgieters

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?