Ketenintegratie header afbeelding

RRS ketenintegratie voor woningcorporaties

Riool Reinigings Service RRS biedt woningcorporaties die werken met software van Cegeka de mogelijkheid haar systeem te koppelen met dat van RRS. Hierdoor ontstaat ketenintegratie, waardoor het proces vanaf de huurder tot RRS volledig geautomatiseerd plaatsvindt.

De software van Cegeka biedt de bewoner de mogelijkheid om direct via het Klant Contact Center van de woningcorporatie een afspraak te maken met RRS. De opdracht komt dan volledig geautomatiseerd terecht op de PDA van de servicemonteur van RRS. Nadat de servicemonteur de verstopping heeft verholpen wordt de opdracht door RRS wederom automatisch technisch en financieel afgemeld in het systeem van de woningcorporatie. Een efficiënter administratief proces voor de woningcorporatie is daarbij uiteraard een van de voordelen.

Riool Reinigings Service RRS 
Riool Reinigings Service, RRS Nederland BV is in Nederland dé specialist op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van afvoerleidingen in elke denkbare afmeting en heeft in ruim 50 veel ervaring opgedaan met verschillende vormen van overeenkomsten. RRS beheert landelijk meer dan 1.000.000 woningen van Woningcorporaties in een All-in onderhoudscontract van een standaard vorm, KWH of prestatieovereenkomst. RRS is de marktleider als het gaat om het beheer en onderhoud van rioleringen. Binnen onze dienstverlenende organisatie opereren 400 medewerkers vanuit 12 vestigingen door heel Nederland.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?