24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Kwaliteit header afbeelding

Zeker van kwaliteit door certificering

Als marktleider in riooldiensten zijn we gecertificeerd om een breed scala aan rioolwerkzaamheden te mogen uitvoeren. Bovendien beschikken we over veel kennis en ruim 45 jaar ervaring in de branche. Riool Reinigings Service RRS bewaakt hygiëne en garandeert de beste kwaliteit. De kwaliteit wordt geborgd door continu te investeren in onze monteurs en techniek.

Certificering

 • ISO 9001 (kwaliteitsmanagement)
  Wij hebben het ISO 9001-certificaat. Hiermee laten we zien dat ons bedrijf voldoet aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. 
 • VCA**
  VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Doel: onze monteurs veiliger laten werken en het aantal ongevallen verminderen.
 • Vakdiploma Afvalstoffen
  Onze medewerkers hebben het vakdiploma Afvalstoffen. Zij hebben dus altijd recente basiskennis over afvalstoffenregelgeving.

Rioolinspectie volgens wettelijke normen

 • EN 13508-2
  Een Europese norm voor onderzoek en beoordeling van afvoer en rioolsystemen buiten de gebouwen. 
 • NEN 3399:2004
  Als beheerder van buitenriolering moeten wij systematisch te werk gaan. Volgens deze norm kunnen wij de werkelijke en gewenste toestand van het riool beoordelen, en: efficiënte en effectieve maatregelen treffen.

Goedgekeurd door het Ministerie van Infrastructuur & Milieu

 • Wij staan op de lijst VIHB van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu. VIHB staat voor Vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars van afvalstoffen. 

Bij Riool Reinigings Service RRS bent u zeker van kwaliteit. Wij zijn zeker van onze kwaliteit en bieden u daarom 3 maanden garantie op al onze werkzaamheden.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?