24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
HR manager (32-40 uur) header afbeelding

HR manager (32-40 uur)

Heb je passie voor HR, ben je gedreven en daadkrachtig? Dan zijn wij op zoek naar jou om HR gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen!

 • Noord-Brabant
 • Fulltime
 • Per direct
 • HBO

Wat ga je doen?

Als HR manager ben je strategisch verantwoordelijk voor het ontwikkelen, borgen en implementeren van het HR beleid binnen RRS. Je bent lid van het managementteam, je functioneert als sparringpartner voor directie en je functioneert als coach en adviseur voor het management.  Daarnaast geef je leiding aan 1 HR adviseur. Jouw standplaats zal Den Bosch zijn, maar aangezien we 11 vestigingen door het land hebben, zal je ook geregeld op één van onze andere vestigingen werkzaam zijn. Jouw uitdaging is om de inzetbaarheid van onze werknemers structureel te verbeteren middels het opzetten en uitvoeren van onder andere beleid op gebied van in- door- en uitstroom, de functionering en beoordeling van verzuim.

 Wat breng je mee?

We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat, lef toont en communicatief sterk is op verschillende niveaus in de organisatie. Hierbij ben je in staat mensen te spiegelen met hun eigen gedrag. Je hebt een nieuwsgierige en onderzoekende houding en bent in staat impact te hebben op je omgeving. Je acteert als verbindende factor die relatiegericht is, maar je bent ook in staat om kritische vragen te stellen. Daarnaast vind je het leuk om in een operationele omgeving te werken.

Verder beschik je over:

 • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van HR, P&O of Bedrijfskunde met een HR achtergrond
 • Minimaal 10 jaar ervaring in het HR advies veld
 • Een stevige en proactieve gesprekspartner die in staat is mee te denken met de business
 • Je bent positief ingesteld en je kunt goed omgaan met onverwachte omstandigheden

Wat kun je van RRS verwachten?

Je kiest voor de specialist en marktleider in Nederland op het gebied van ontstoppen en reinigen. RRS is een informele organisatie die boeiend is en veel ruimte biedt voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Daarnaast ontvang je van ons:

 • Marktconforme beloning
 • Auto van de zaak
 • Laptop/telefoon 

Is dit jouw baan?

Krijg je zin om bij RRS aan de slag te gaan na het lezen van de vacature? Leuk! In dat geval ontvangen we graag jouw CV en een korte motivatie. We zullen uiterlijk binnen twee weken contact met je opnemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nikki Vlemmings (HR adviseur) via 088 0301 396 of 06 110 466 07.

Solliciteren

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?