Telefonist(e)/Assistent Planner - Diemen header afbeelding

Telefonist(e)/Assistent Planner - Diemen

 • Noord-Holland
 • Fulltime
 • 26 mei 2021
 • MBO

Wie zijn wij?

Riool Reinigings Service RRS is in Nederland al ruim 50 jaar dé specialist en marktleider op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van afvoerleidingen. Er worden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar rioolverstoppingen opgelost. Onze zusteronderneming Holland Riool Techniek HRT adviseert over reparaties aan of het vernieuwen van afvoerleidingen en zorgt tevens voor de realisatie, zowel voor bedrijven, woningbouwverenigingen als particulieren. RRS/HRT is een landelijke organisatie met in totaal 350 medewerkers verspreid over 11 vestigingen in Nederland. Het is een dynamische en professionele branche waar klantgerichtheid centraal staat. Bij RRS/HRT zien we je niet als medewerker maar als partner van dit mooie familiebedrijf!

Hoe ziet je dag eruit?

Afhankelijk van je dienst kom je even voor 07.00 of om 08.00 uur op kantoor aan. Je bent benieuwd wat deze dag gaat brengen. Je hebt gisteren samen met de hoofdplanners alle monteurs ingepland en je ziet op je pc dat ze allemaal onderweg zijn naar hun eerste opdracht. De monteurs zijn nog niet helemaal volgepland, want je weet dat er vandaag nog klanten gaan bellen met spoed opdrachten die vandaag geholpen moeten worden. Dat maakt het werk van een assistent planner leuk en spannend. Net als je denkt dat alles geregeld is, komt er een spoedopdracht binnen en vraagt de hoofdplanner aan jou om te assisteren. Even later belt er een monteur met de boodschap dat zijn werkzaamheden uitlopen, had je net de spoedopdracht aan deze monteur toegewezen.

Aan jou om dan creatief en flexibel om te gaan met veranderende omstandigheden. Dat levert jou geen stress op, maar wel lekkere spanning. Dat maakt jou tot de vakman/vakvrouw die met behulp van super software alle lijntjes buiten strak houdt, zorgt voor een efficiënte planning voor monteurs en tevreden klanten en collega monteurs. Uiteraard doe je dit samen met je collega's van de vestiging en soms ook met collega planners van andere vestigingen.

Maar jouw verantwoordelijkheid gaat verder dan opdrachten aannemen en inplannen van monteurs. Je hebt ook geregeld klantcontact. Jij bent degene die door goed doorvragen alle voor de monteur relevante informatie noteert. Tevens zorg je ervoor dat collega's van de administratie snel de factuur naar de klant kunnen sturen.

Kortom, jij bent de spin in het web die zich niet gek laat maken door verrassingen en er voor zorgt dat collega's uit kunnen blinken.

Wat ga je doen? 

Als planner ben je verantwoordelijk voor het aannemen van telefonische reparatieverzoeken en het inplannen van onze monteurs. Werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn o.a.:

 • Correct aannemen van de opdracht en het controleren van de verstrekte informatie;
 • Vaststellen van de aard en ernst van het probleem op basis van de verstrekte informatie;
 • Registreren van de opdracht en de klantgegevens;
 • Verstrekken van de juiste informatie aan de klant;
 • Inplannen en gereed melden van de te verrichten werkzaamheden in ons planningssysteem;
 • Verstrekken van opdrachten en werkinformatie aan de monteurs;
 • Mede-bewaken van de voortgang en kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Je hebt een klant- en servicegerichte houding en bent in staat om snel oplossingen aan te reiken. Je communicatie is hierbij helder en concreet. Daarnaast vind je het leuk om in een operationele omgeving te werken, heb je affiniteit met techniek en heb je topografische kennis. Wat zoeken wij nog meer?

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau
 • Je bent stressbestendig
 • Je kunt snel schakelen
 • Je bent flexibel
 • Je bent woonachtig in regio Diemen

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer. Je salaris wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook is er binnen RRS veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Interesse?

Wil je graag bij ons komen werken? Reageer dan snel via de knop solliciteren. Wellicht tot snel!

Solliciteren

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?