24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Accountmanager (met focus op relatiebeheer) header afbeelding

Accountmanager (met focus op relatiebeheer)

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten die met name zijn gericht op het uitbreiden van diensten bij bestaande relaties.

  • Noord-Holland
  • Fulltime
  • Per direct
  • MBO

Wie zijn wij?

Riool Reinigings Service (RRS) is in Nederland al ruim 45 jaar dé specialist en marktleider op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van afvoerleidingen. Er worden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar rioolverstoppingen opgelost.  

Onze zusteronderneming Holland Riool Techniek (HRT) adviseert over reparaties aan of het vernieuwen van afvoerleidingen en zorgt tevens voor de realisatie, zowel voor bedrijven, woningbouwverenigingen als particulieren. 

RRS/HRT is een landelijke organisatie met in totaal 350 medewerkers verspreid over 11 vestigingen in Nederland. Het is een dynamische en professionele branche waar klantgerichtheid centraal staat. Bij RRS/HRT zien we je niet als medewerker maar als partner van dit mooie familiebedrijf! 

Wat ga je doen?

In de functie van accountmanager ben je verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van RRS/HRT voor de vestiging Diemen. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen netwerk. Je bent ongeveer 2 à 3 dagen per week op kantoor. De resterende tijd onderhoudt je contacten met relaties en bouw je ons klantenbestand uit. Je krijgt alle ruimte en verantwoordelijkheid om je eigen agenda in te plannen. Je denkt in kansen, lost vraagstukken op en je bent een prettige gesprekspartner. Je weet goed wat de behoeftes zijn van de huidige en potentiële klanten. Je schakelt gemakkelijk tussen de stakeholders. Je krijgt ruimte om met de bedrijfsleider tactisch en strategisch mee te denken over het beleid om de groei van RRS/HRT Diemen te bevorderen.

Tot slot: je bent gewend, of je vindt het prettig, om voor een no-nonsense organisatie te werken. 

Wie zoeken wij?

Je bent enthousiast, je toont initiatief en schept plezier in het vinden van oplossingen samen met onze klanten. Je bent een professionele gesprekspartner waar je op kunt bouwen. Veel besluiten worden genomen vanuit de relatie. We zoeken iemand met de juiste balans tussen relatiebeheer en acquisitie. 

Je weet goed wat er in de markt speelt of je maakt je dit vlot eigen. Je ziet kansen voordat een ander deze ziet. Jouw nieuwsgierige en onderzoekende houding maakt je ook een goede gesprekspartner voor je collega’s. Je acteert als verbindende factor die relatiegericht is, maar je bent ook in staat om kritische vragen te stellen. Je hebt MBO 4 of HBO werk -en denkniveau. Je hebt ervaring met relatiebeheer. Je bezit een rijbewijs B en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden wij?

We bieden een zelfstandige en afwisselende functie binnen een kleinschalig, maar ambitieus bedrijf. Een bedrijf met een prachtige historie. Je komt te werken voor de grootste vestiging in een niche branche. Op de locatie Diemen heerst een informele sfeer en werkt een bevlogen team. Je inbreng zal zeer gewaardeerd worden. Je kunt rekenen op een een gedegen interne opleiding (minimaal 3 maanden) en ondersteuning. Daarbij een marktconform salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? 

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan snel jouw CV en een korte motivatiebrief. Je kunt dit doen via de knop solliciteren. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michel Hobrecker (bedrijfsleider) via 06 468 936 27. Wellicht tot snel!

Solliciteren

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?